Maritta Iwańska

>> wróć do listy osób
 
  • Maritta Iwańska
  • Maritta Iwańska
  • Maritta Iwańska
  • Maritta Iwańska
  • Maritta Iwańska
  • Maritta Iwańska
  • Maritta Iwańska
  • Maritta Iwańska

Płeć kobieta
Rok urodzenia 2007
Wzrost 135 cm
Waga 20 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów blond
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Śpiew
Akrobatyka
Pływanie
Języki obce angielski brit.
Taniec Nowoczesny
Balet
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Doświadczenie:

Od 2013 - Gimnastyka Artystyczna Pałac Młodzieży PKiN
Od 2012 - Studio Musicalowe Dance 4 All w Teatrze Muzycznym Roma
Od 2012 - taniec nowoczesny w Egurrola Dance Studio

Filmografia

FILMY FABULARNE
Kamienie na szaniec (2014) rola: Dziewczynka z balonikami
Zbliżenia (2015) rola: mala Martusia
Ziarno prawdy (2015) rola: corka akuszerki

SERIALE
Powiedz tak (2015) rola: Aniołek z kościoła
Druga szansa (2016) rola: mała Monika Borecka
Niania w wielkim mieście (2017) rola : Hania
Barwy szczęścia (2016) rola: Paulinka

TEATR
Teatr Narodowy ?Kordian? (2016-2018) rola śpiewana córka w szopce bożonarodzeniowej
Teatr Narodowy ?Królowa śniegu? (2018) rola: mala Gerda
Teatr Wielki Opera Narodowa ?Ognisty Aniol? (2018) rola: mlody Ruprecht

SLUCHOWISKA
Sluchowisko ?Ogrody chwały? (2017) rola: Nathalie

REKLAMY RADIOWE
Smyk, akcja puzzle 2016
Mc Donalds Dzień Matki
Mc Donalds Dzień Ojca
Mc Donalds Dzień Dziecka
Mc Donalds Wakacje

REKLAMY TV
Danonki 2013
Orange 2014
Ecxedrin Migrastop 2015
General Electric 2015
Spot patriotyczny dla TVP z okazji 1-3 maja 2017

DUBBING
Dubbing serial ?Hey Dugee?, ?Teletubisie? (2017-2018

INNE
Prowadzaca w programie TV Teleranek 2016-2018

KURSY/ SZKOLENIA
Broadway Babies WestEndTheater 2015