Marysia Kaszycka

>> wróć do listy osób
 
  • Marysia Kaszycka
  • Marysia Kaszycka
  • Marysia Kaszycka
  • Marysia Kaszycka
  • Marysia Kaszycka
  • Marysia Kaszycka
  • Marysia Kaszycka
  • Marysia Kaszycka
  • Marysia Kaszycka
  • Marysia Kaszycka
  • Marysia Kaszycka
  • Marysia Kaszycka
  • Marysia Kaszycka
  • Marysia Kaszycka
  • Marysia Kaszycka
  • Marysia Kaszycka
  • Marysia Kaszycka

Płeć kobieta
Rok urodzenia 2004
Wzrost 136 cm
Waga 29 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu piwne
Karnacja jasna
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Śpiew
Pływanie
Jazda na łyzwach
Jazda na nartach
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Doświadczenie:

Broadway Musical School

Filmografia:

2015 - MOJE CÓRKI KROWY (rola: Marta w dzieciństwie)
2015 - odc. 24 w serialu O MNIE SIĘ NIE MARTW (rola: Zula)
2003 - 2015 - odc. 2083, 2085 w serialu NA WSPÓLNEJ (rola: Hania Lebryk)
2013 - odc. 871, 876, 897 w serialu BARWY SZCZĘŚCIA (rola: Monika, córka Kordiana)
2013 - odc. 34 w serialu KOMISARZ ALEX (rola: Weronika, córka Natalii)
2013 - odc. 22 w serialu LEKARZE (rola: Właścicielka chomika)
2012 - odc. 39 w serialu JA TO MAM SZCZĘŚCIE! (rola: Jadzia)
2012 - odc. 479 w serialu NA DOBRE I NA ZŁE (rola: Natalia, córka Grety)
2012 - odc. 100 w serialu OJCIEC MATEUSZ (rola: Kasia Krasucka, córka Leona)
2011 - odc. 1673, 1692, 1693 w serialu PLEBANIA (rola: Zosia)
2011 - odc. 1755 w serialu PLEBANIA (rola: Dziewczynka w parku)
2011 - odc. 1759 w serialu PLEBANIA (rola: Koleżanka Pawełka)
2010 - odc. 11 w serialu 1920. WOJNA I MIŁOŚĆ (rola: Dziewczynka w wizji Bronisława)
2010 - odc. 64 w serialu OJCIEC MATEUSZ (Obsada aktorska)
2010 - odc. 1444 w serialu SAMO ŻYCIE (rola: `Księżniczka Kasia`, `narzeczona` Łukasza Szpunara)

Reklamy:

2012 - Dr. Oetker Pizza Guseppe
2012 - Kaufland
2012 - 5porcji.pl
2011 - Vanish
2011 - Danonki (backup)
2011 - ZDF Euro 2012
2011 - Ceresit
2011 - Ministerstwo Kultury
2011 - Kubuś (backup)
2011 - Barbie (backup)
2010 - Danonki
2010 - Link4
2010 - Era GSM
2010 - Cyfra+ (backup)
2009 - Netia
2009 - Knoppers