Szymon Nygard

>> wróć do listy osób
 
  • Szymon Nygard
  • Szymon Nygard
  • Szymon Nygard
  • Szymon Nygard
  • Szymon Nygard
  • Szymon Nygard
  • Szymon Nygard
  • Szymon Nygard
  • Szymon Nygard
  • Szymon Nygard
  • Szymon Nygard
  • Szymon Nygard

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1989
Wzrost 189 cm
Waga 89 kg
Sylwetka proporcjonalna
Kolor włosów brunet
Kolor oczu brązowe
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży L
Agent aktorski Kasia Zbrojewicz
kasiaz@skene.pl
+48 600 949 373
Umiejętności Pantomima
Śpiew
Gra na pianinie/fortepianie
Gra na gitarze
Gra na perkusji
Gra na akordeonie
Prawo jazdy B
Jazda konna
Sztuki walki
Szermierka
Wspinaczka
Pływanie
Lekkoatletyka
Siatkówka
Koszykówka
Jazda na łyzwach
Jazda na nartach
Masaż
Języki obce angielski brit.
gwara góralska
angielski u.s.a.
inne gwary
Taniec Klasyczny
Współczesny
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy > Posłuchaj nagrań
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2014 - Dyplom PWST we Wrocławiu, Wydział Lalkarski
2010 - I rok Państwowa Szkoła Aktorska w Olsztynie
2009 - I rok Szkoła Aktorska w Łodzi
Państwowa Szkoła Muzyczna I stopnia w klasie gitary
Edukacja pedagogiczna

Doświadczenie zawodowe:

Filmografia:

2014 - odc. 147 w serialu OJCIEC MATEUSZ (rola: Więzień)
2013 - odc. 908 w serialu BARWY SZCZĘŚCIA (rola: Sylwek Madej)
2013 - odc. 121 w serialu OJCIEC MATEUSZ (rola: Paweł Bienias, brat Antka)
2012 - odc. 835-837, 840, 842, 866 w serialu BARWY SZCZĘŚCIA (rola: Sylwek)
2012 - odc. 15 w serialu KOMISARZ ALEKS (rola: Porywacz)
2011 - odc. 66, 69, 70, 72, 73 w serialu RANCZO (rola: Skin Konrad), reż.: W.Adamczyk