Andrzej Paweł Popiel

>> wróć do listy osób
 
  • Andrzej Paweł Popiel
  • Andrzej Paweł Popiel
  • Andrzej Paweł Popiel
  • Andrzej Paweł Popiel
  • Andrzej Paweł Popiel
  • Andrzej Paweł Popiel
  • Andrzej Paweł Popiel
  • Andrzej Paweł Popiel
  • Andrzej Paweł Popiel

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1990
Wzrost 165 cm
Waga 68 kg
Sylwetka drobna
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży S
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Pantomima
Śpiew
Gra na gitarze
Prawo jazdy B
Jazda konna
Powożenie
Akrobatyka
Szermierka
Wspinaczka
Rower
Lekkoatletyka
Siatkówka
Koszykówka
Strzelectwo
Jazda na łyzwach
Rugby/Baseball
Języki obce angielski brit.
niemiecki
angielski u.s.a.
Taniec Podstawy
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor> Konferansjer
Resume Wykształcenie:

2011 - 2015 - Państwowe Studium Aktorskie im. A.Sewruka przy Teatrze S.Jaracza w Olsztynie

Doświadczenie zawodowe:

Filmografia:

2017 - KAMERDYNER (rola: Pomocnik Franza), reż.: F. Bajon
2016 - odc. 2336, 2337, 2343, 2357 w serialu NA WSPÓLNEJ (rola: Konrad Liszecki)
2016 - odc. 1529 w serialu BARWY SZCZĘŚCIA (rola: Kolega)
2016 - JESTEM MORDERCĄ (rola: Milicjant Stach)
2016 - odc. 92 w serialu KOMISARZ ALEX (rola: Mirek Baran, syn Czesława)
2016 - WOŁYŃ (rola: Romek Głowacki, brat Zosi), reż.: W. Smarzowski
2016 - serial PIELĘGNIARKI (Obsada aktorska)
2015 - film krótkometrażowy BARANEK (Obsada aktorska), reż.: J. Kijowski
2014 - odc. 1070 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Złodziej)
2013 - odc. Serialu OJCIEC MATEUSZ (rola: Arek), reż.: W. Nowak
2011 - film krótkometrażowy W DOMU (Obsada aktorska), reż.: Andrzej Duda
2011 - film krótkometrażowy DRUGIE JA (Obsada aktorska), reż.: Maja Będkowska
2009 - MAŁA MATURA (Obsada aktorska), reż.: J. Majewski
2009 - JOANNA (Obsada aktorska), reż.: F.Falk

Spektakle:

2015 - NIE DOROSŁEM, CZYLI PIOSENKI TATY KAZIKA (rola: Mężczyzna), reż.: Jacek Bończyk/Teatr Jaracza w Olsztynie
2015 - ZABAWY Z OGNIEM (rola: Knut; Aksel), reż.: Andrzej Majczak/Teatr Jaracza w Olsztynie 2015
2014 - SEPARATYŚCI (rola: Gunter), reż.: Adam Sroka/Teatr Jaracza w Olsztynie
2013 - SCENY Z NOWEGO ŚWIATA (rola: Pijaczek; Kelner), reż.: Bogusław Semotiuk/Teatr Jaracza w Olsztynie
2010 - TRANS - ATLANTYK (rola: Gonzal), reż.: M.Grabowski

Inne:

2013 - słuchowisko radiowe SPACER PO PARKU SANSSOUCI
2011 - Nagranie Audiobooka
2011 - Aktor w spocie konkursowym na Snap Film Festiwal, Krakowska Szkoła Filmowa
2010 - Aktor w skeczach dla telewizji Polsat Cafe, Aruna Production Kraków
2010 - Teledysk zespołu ALERGEN (Obsada aktorska), Aruna Production Kraków
2010 - Aktor w nagraniu filmu dokumentalnego do programu BEAST LEGENDS dla telewizji Yap Films (History Canada) Kraków