Paweł Audykowski

>> wróć do listy osób
 
  • Paweł Audykowski
  • Paweł Audykowski
  • Paweł Audykowski
  • Paweł Audykowski
  • Paweł Audykowski

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1971
Wzrost 178 cm
Waga 76 kg
Kolor włosów blond
Kolor oczu niebieskie
Umiejętności Jazda konna
Pływanie
Szermierka
Języki obce niemiecki
rosyjski
angielski brit.
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

1997 - PWSFTviT Łódź (dyplom: 1998)

Filmografia:

2009 - JESTEM TWÓJ (ojciec Marty),
2008 - 30 w PITBULL (serial tv) (wf-men),
2008 - 2 w LONDYŃCZYCY (Jacek),
2008 - 125,126,128 w BARWY SZCZĘŚCIA (lekarz),
2006 - 777 w PLEBANIA (właściciel komisu),
2006 - 9 w APETYT NA MIŁOŚĆ (lekarz),
2005 - 14 w KRYMINALNI (psychiatra),
2003-2009 - NA WSPÓLNEJ (Zbigniew Malinowski),
2003 - 149 w NA DOBRE I NA ZŁE (doktor Michał Niedźwiecki, psycholog dziecięcy),
2002 - SUPLEMENT (asystent Karola),
2000 - 22 w DOM Obsada aktorska,
2000 - 24 w DOM (WOP-ista na Okęciu sprawdzający dokumenty Klary-Martyny),
1998 - BILLBOARD (Rosjanin)

Spektakle:

2008 - METODA (Carles Bueno), reż.: I.Janiszewski
2007 - WESELE (Pan Młody (gościnnie), reż.: R.Peryt
2007 - WSZYSTKO Z MIŁOŚCI (Hamish Aleksander), reż.: J.Zelnik
2006 - DRAMACIK, reż.: J.Głomb
2006 - MIASTECZKO, W KTÓRYM CZAS SIĘ ZATRZYMAŁ,
reż.: M.Bogajewska
2005 - ŚLUBY PANIEŃSKIE (Gustaw), reż.: M.Sławiński
2004 - MAŁE MIASTECZKA, reż.: Z.Szczapiński
2004 - TESTOSTERON (Janis), reż.: N.Rakowski
2003 - SZATAN Z SIÓDMEJ KLASY (Adam Cisowski), reż.: J.Skwark
2003 - PIĘKNA LUCYNDA (Adam), reż.: E.Korin
2002 - DYREKTOR TEATRU MARIONETEK (Pierwszy amant),
reż.: W.Hołdys
2002 - DEFINITYWNY ODLOT BOCIANÓW, reż.: A.Bieniasz
2002 - TOLKIENADA (Arnalf), reż.: K.Galos
2002 - ODPRAWA POSŁÓW GRECKICH (Aleksander, czyli Parys),
reż.: A.Sroka
2002 - ŚLUB -AKT PODRÓŻNY (Władzio), reż.: A.Sroka
2001 - FIRCYK W ZALOTACH (Fircyk; Pustak), reż.: J.Cichoń
2001- MORALNOŚĆ PANI DULSKIEJ (Zbyszko), reż.: P.Szczerski
2001 - ROMEO I JULIA (Romeo), reż.: A.Sroka
2000 - KRÓL LEAR (Oswald), reż.: L.M.Zaikauskas
2000 - DZIADY DREZDEŃSKIE (Suzin), reż.: M.Prus
2000 - ALICJA W KRAINIE CZARÓW (Biały Królik), reż.: J.Sut
1999 - ŻYCIE JEST SNEM (Narkoman), reż.: J.Sut
1999 - HISTORIA O RAJU UTRACONYM, CZYLI...BĘDZIE LEPIEJ,
reż.: P.Cieplak
1999 - SKĄPIEC (Kleant), reż.: M.T.Wójcik
1998 - FAUST (Siebel), reż.: Z.Jaskuła
1996 - ZIMOWA OPOWIEŚĆ (Młody Pasterz), reż.: B.Hussakowski
1996 - BALLADYNA (Pustelnik), reż.: R.Sabara