Oleksandra Oliinyk

>> wróć do listy osób
 
  • Oleksandra Oliinyk
  • Oleksandra Oliinyk
  • Oleksandra Oliinyk
  • Oleksandra Oliinyk
  • Oleksandra Oliinyk
  • Oleksandra Oliinyk
  • Oleksandra Oliinyk
  • Oleksandra Oliinyk
  • Oleksandra Oliinyk
  • Oleksandra Oliinyk
  • Oleksandra Oliinyk
  • Oleksandra Oliinyk
  • Oleksandra Oliinyk
  • Oleksandra Oliinyk
  • Oleksandra Oliinyk
  • Oleksandra Oliinyk

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1985
Wzrost 175 cm
Waga 65 kg
Sylwetka proporcjonalna
Kolor włosów blond
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Pantomima
Gra na pianinie/fortepianie
Gra na gitarze
Jazda konna
Powożenie
Sztuki walki
Jazda na nartach
Języki ojczyste rosyjski
ukraiński
Języki obce angielski brit.
rosyjski
ukraiński
angielski u.s.a.
Taniec Modern
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2003 - 2007 - Specialist of Theatre Art /Theatre and cinema actress/ Karpenko - Karyi National University of Theatre, cinema and television
Diploma with honors, Award as a best student of 2007 year from Kiev mayor Leonid Chernoveckii Research paper on the topic /Theatre improvisation/

Warsztaty:

2010 - DeVos Institute of Arts Management at the Kennedy Center Washington, DC
International Cultural Exchange Visitors Program
International Summer School for Young Theatre Artists
Theatre Union of Russia (artistic director and president Alexandr Kalyagin), History of Russian Theatre)

2009 - TsEKh summer dance School (Moscow)
Contact improvisation workshops
Contemporary dance: Larisa Venediktova - workshop GAP (Kiev, Kyrbas center)

Doświadczenie:

2010 Employer, Theatre for everybody (Teacher, director, actress)
Projekt Stories told by angels
2008 - 2010, Employer, Academic Theatre of Drama and Comedy on the left bank of the Dniper river (aktorka)

Filmografia:

2015 - serial ZAKOCHANE KOBIETY (Obsada aktorska)/Rosja; Ukraina
2015 - serial ŻONY OFICERÓW (Obsada aktorska)/Ukraina
2014 - serial NIEBEZPIECZNA MIŁOŚĆ (Obsada aktorska)/Rosja
2014 - serial GRECZYNKA (Obsada aktorska)/Ukraina
2012 - PODDUBNY (Obsada aktorska)/Rosja

Spektakle:

ZBRODNIA I KARA (rola: Sonia Marmeladova, Avdotya Romanovna Raskolnikova)
ACTING CHONKIN (rola: Afrodita)

2004 - 2008:

DAKH Contemporary Art Center, Director ? Vladislav Troitskyi (Actress, performer), Major projects and performance:

2005 - COFFEE AND CIGARETTES na podstawie filmu Jim Jarmush (rola: Kate)
2006 - M.Gogol MARRIAGE (rola: Agafia Tihonovna)
2006 - Pirandello Almost the play, almost by Pirandello or The Dance of the Death REANIMATION (rola: Adrianna)
2007 - Ukrainian Decameroune on the bases of KLIMs play (rola: Ona) oraz
KRÓL LEAR Prologue project /Ukraine Mystical/

2008 - MAPA (Moving Academy for Performing Arts, Netherland) - Ukraine Kyrbas center