Iwona Chamielec

>> wróć do listy osób
 
  • Iwona Chamielec

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1981
Wzrost 170 cm
Waga 56 kg
Sylwetka proporcjonalna
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu brązowe
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży S
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Śpiew
Jazda konna
Powożenie
Aerobik
Pływanie
Rower
Lekkoatletyka
Siatkówka
Koszykówka
Jazda na łyzwach
Języki obce angielski brit.
rosyjski
Taniec Podstawy
poprzednie
następne
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2004 - 2009 - Studia na Wydziale Politologii Akademii Krakowskiej im. Frycza Modrzewskiego w Krakowie, kierunek: Komunikacja Społeczna
2000 - 2002 - Szkoła Aktorsko-Telewizyjna SPOT w Krakowie

Doświadczenie zawodowe:

Scena Moliere w Krakowie

Filmografia:

2008 - KATYŃ reż.: A.Wajda (statystowanie)

Seriale fabularno - dokumentalne:

2011 - DETEKTYWI - Mam wybór (rola: Ewa Rojecka I plan), reż.: S.Sochacki
2011 - W-11 - Aniołek (rola: dziewczyna upośledzona umysłowo II plan), reż.: A.Kręciszewski
2011 - W-11 - Zły człowiek (rola: reporterka TV II plan), reż.: D.Twaróg
2011 - DETEKTYWI - Trudna przeszłość (rola: Julita Michalska I plan), reż.: T.Paprocki
2010 - DETEKTYWI/W-11 - Przeklęty (rola: dziennikarka II plan)
2010 - W-11 - Sekret (rola: Daria Kaczmarek I plan), reż.: T.Paprocki
2010 - DETEKTYWI - Jak mogłeś (rola: Iwona Makowska I plan), reż.: S.Sochacki
2010 - DETEKTYWI - Precyzyjny plan zbrodni (rola: wychowawczyni II plan)
2009 - DETEKTYWI - Pofruniemy (rola: wychowawczyni Adasia II plan), reż.: R.Zawadzka
2009 - DETEKTYWI - Z troski o syna (rola: Monika Rudecka I plan)
2008 - W-11 - Porywacz (rola: Marzena Kopeć I plan)
2008 - DETEKTYWI - Lęk o życie (rola: Ania I plan)
2008 - DETEKTYWI - Listy do szefa (rola: pracownica biurowa II plan)
2007 - DETEKTYWI - Ekolodzy (rola: ekolożka II plan)

Spektakle:

2009 - BRAT NASZEGO BOGA wg.Karola Wojtyły (postać: Helena), spektakl teatralno-filmowy reż.: A.Dziurman /Teatr Scena Moliere/
2004 - ENTER TAIN THE DRAGON spektakl kabaretowy w j.ang. (postać: Trzpiotkowata Dziewczyna oraz Dziewica), reż.: K.Stawowy, A.Jankowska
2002 - spektakl dyplomowy EQUUS (role: koń, pielęgniarka), reż.: S.Banaś

Inne:

2011 - Udział w reklamie TELE MANGO ZAKUPY
2008 - Prowadzenie gali jubileuszowej wyborów Miss Mielca 2008
2003 - Prowadzenie wyborów Miss Radia Puls FM w Mielcu