Marek Bogucki

>> wróć do listy osób
 
  • Marek Bogucki
  • Marek Bogucki
  • Marek Bogucki
  • Marek Bogucki
  • Marek Bogucki
  • Marek Bogucki

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1968
Wzrost 186 cm
Waga 80 kg
Sylwetka proporcjonalna
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu brązowe
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży L
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Prawo jazdy B
Jazda konna
Gimnastyka
Języki obce angielski brit.
angielski u.s.a.
Taniec Podstawy
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

1993 - Wydział Aktorski PWSFTviT w Łodzi; dyplom 1994

Filmografia:

2015 - odc. 15 w serialu O MNIE SIĘ NIE MARTW (rola: Rzecznik dyscyplinarny)
2014 - odc. 1074, 1075 w serialu BARWY SZCZĘŚCIA (rola: Bronisław Wierzbicki, ojciec Dawida)
2014 - odc. 7, 8 w serialu CZAS HONORU. POWSTANIE (rola: Lekarz Zenon)
2014 - MIASTO 44 (rola: Dirlewangerowiec)
2014 - odc. 548 w serialu NA DOBRE I NA ZŁE (rola: Mężczyzna)
2014 - odc. 62 w serialu PRAWO AGATY (rola: Policjant)
2014 - odc. 43, 44 w serialu PRZYJACIÓŁKI (rola: Lekarz w szpitalu)
2013 - odc. 8 w serialu 2XL (rola: Adwokat)
2012 - 2013 - odc. 20, 22, 23 w serialu WSZYSTKO PRZED NAMI (rola: Marek Przybył, szef `Fresh Taxi`)
2012 - odc. 44 w serialu SZPILKI NA GIEWONCIE (rola: Henryk z Solca w klubie karaoke)
2011 - 2012 - odc. 21, 28 w serialu JULIA (rola: Reżyser)
2011 - odc. 24 w serialu PRZEPIS NA ŻYCIE (rola: Członek jury konkursu kulinarnego)
2010 - odc. 10, 11, 13 w serialu HOTEL 52 (rola: Doktor Szawłowski)
2003 - 2010 - NA WSPÓLNEJ (rola: Prokurator; Rehabilitant; Lasota)
2009 - 2010 - serial MAJKA (rola: Windykator)
2002 - 2010 - serial SAMO ŻYCIE (rola: Doktor Rudzik)
2008 - 2009 - serial BRZYDULA (rola: Posterunkowy Tomala)
2008 - odc. 13 w serialu CZAS HONORU (rola: Lekarz na oddziale zakaźnym)
2008 - odc. 1, 2, 4 w serialu MAŁA MOSKWA (rola: Kierowca Jury)
2008 - odc. 13 w serialu CZAS HONORU (rola: Lekarz na oddziale zakaźnym)
2008 - 2009 - serial BRZYDULA (rola: Posterunkowy Tomala)
2006 - odc. 789 w serialu PLEBANIA (rola: Sprzedawca)
2006 - odc. 109 w serialu PENSJONAT POD RÓŻĄ (rola: Policjant Karol Szlagowski)
2006 - odc. 26 w serialu NIANIA (rola: Aktor)
2006 - odc. 43 w serialu EGZAMIN Z ŻYCIA (rola: Ochroniarz)
2005 - odc. 46, 67, 92, 93 w serialu PENSJONAT POD RÓŻĄ (rola: Policjant Karol Szlagowski)
2005 - odc. 371 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Pacjent w przychodni Kotowicza)
2005 - serial KLAN (rola: Zbigniew Tomczak, współwłaściciel lokalu oferowanego Monice na restaurację, były mąż Jolanty)
2004 - odc. 2, 17, w serialu PENSJONAT POD RÓŻĄ (rola: Policjant Karol Wieczorek)
2004 - odc. 1 w serialu BULIONERZY (rola: Doradca finansowy Marek Nowak)
2004 - serial KLAN (rola: Prawnik, pełnomocnik kliniki przy Trakcie Lubelskim, która weszła w fuzję z El-Medem)
2003 - POWIEDZ TO, GABI (Obsada aktorska)
2002 - odc. 5 w serialu SZPITAL NA PERYPETIACH (rola: Agent Duchowny z BBN)
2002 - odc. 237 w serialu PLEBANIA (rola: Policjant Wojtek)
2002 - odc. 100 w serialu MIODOWE LATA (rola: Policjant Michalski)
2001 - odc. 88 w serialu PLEBANIA (rola: Policjant Wojtek)
2001 - odc. 4, 5 w serialu MARSZAŁEK PIŁSUDSKI (Obsada aktorska)
2001 - odc. 50, 51 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Ochroniarz Marty)
2000 - odc. 5 w serialu PLEBANIA (rola: Policjant Wojtek)
2000 - odc. 46 w serialu MIODOWE LATA (rola: Policjant)
2000 - odc. 54 w serialu MIODOWE LATA (rola: Posterunkowy)
2000 - odc. 24 w serialu LOKATORZY (rola: Krzysztof)
1999 - odc. 195, 196 w serialu ZŁOTOPOLSCY (rola: Dziennikarz)
1997 - odc. 2 w serialu SŁAWA I CHWAŁA (rola: Wasia, marynarz w pociągu)