Jakub Artwik

>> wróć do listy osób
 
  • Jakub Artwik
  • Jakub Artwik
  • Jakub Artwik
  • Jakub Artwik
  • Jakub Artwik
  • Jakub Artwik
  • Jakub Artwik
  • Jakub Artwik
  • Jakub Artwik
  • Jakub Artwik
  • Jakub Artwik
  • Jakub Artwik

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1983
Wzrost 184 cm
Waga 73 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu zielone
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Śpiew
Gra na pianinie/fortepianie
Gra na gitarze
Prawo jazdy B
Jazda konna
Powożenie
Szermierka
Pływanie
Windsurfing
Siatkówka
Koszykówka
Strzelectwo
Jazda na łyzwach
Snowboard
Szachy
Języki obce angielski brit.
niemiecki
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2010 - Dyplom Warszawskiej Szkoły Filmowej B.Lindy i M.Ślesickiego w Warszawie

Filmografia:

2013 - odc. 1900 w `NA WSPÓLNEJ` (rola: Tajniak)
2012 - KANADYJSKIE SUKIENKI (rola: Maryś), reż.: M.Michalski
2011 - odc. 22, 23 w LUDZIE CHUDEGO II (rola: Członek sekty), reż.: M.Wojtyszko
2010/2011 - odc. 21, 22, 44, 45 w PROSTO W SERCE (rola: dziennikarz), reż.: A.Jadowska

Etiudy szkolne (oprócz PWSFTviT):

2010 - DOTKNIĘCI (rola: Lola), reż.: M.Łazarkiewicz, E.Słoboda
2010 - MYDŁO (rola: Chłopak)
2010 - SZEKSPIR W FORTACH (Obsada aktorska)

Spektakle:

2010 - Scena dramatu MAKBET (rola: Makbet), reż.: A.Domalik
2009 - Scena dramatu TRZY SIOSTRY (rola: Tuzenbach), reż.: A.Domalik
2006 - odc. 4 w MROK - MIŁOŚĆ MOŻE ZABIĆ (rola: złodziej ze stacji benzynowej), reż.: J.Borcuch