Ewelina Bator

>> wróć do listy osób
 
  • Ewelina Bator
  • Ewelina Bator
  • Ewelina Bator
  • Ewelina Bator
  • Ewelina Bator
  • Ewelina Bator
  • Ewelina Bator
  • Ewelina Bator

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1991
Wzrost 179 cm
Waga 67 kg
Sylwetka postawna
Kolor włosów blond
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży L
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Śpiew
Prawo jazdy B
Jazda konna
Gimnastyka
Szermierka
Pływanie
Rower
Siatkówka
Koszykówka
Jazda na łyzwach
Jazda na nartach
Języki obce angielski brit.
Taniec Klasyczny
Nowoczesny
Towarzyski
Jazz
Cheerleaders
Współczesny
Latino
Balet
Modern
Musical
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

Od 2013 - Akademia Teatralna im. A. Zelwerowicza w Warszawie, Wydział Aktorski
2016 - The Lee Strasberg Theatre & Film Institute w Nowym Jorku, Wydział Aktorski

Doświadczenie:

Filmografia:

odc. 226 w serialu OJCIEC MATEUSZ (obsada aktorska) reż.: A. Żmijewski
2016 - odc. 79 w serialu PRZYJACIÓŁKI (Obsada aktorska)

Spektakle:

2017 - ICOIDI (Obsada aktorska), reż.: M. Kleczewska/Teatr Collegium Nobilium
2016 - PIBLOKTOQ (rola: Natala), reż.: W. Kościelniak/Teatr Collegium Nobilium
2015 - PARAWAN (Obsada aktorska), reż.: A. Strzelecki
2015 - KWIATY WE WŁOSACH (Obsada aktorska), reż.: A. Strzelecki/Teatr Collegium Nobilium
2015 - BLEEE... (Obsada aktorska), reż.: A. Gryszkówna/Teatr Collegium Nobilium

Etiudy:

2016 - WIGILIA (Obsada aktorska), reż.: B. Lankosz
2016 - DEKALOG (Obsada aktorska), reż.: M. Stuhr
2013 - DELEGACJA (Obsada aktorska), reż.: A. Bartosiak
2012 - KLEJ (Obsada aktorska), reż.: A. Bartosiak

Inne:

2016 - Udział w teledysku Felicjana Andrzejczaka STRES, reż.: B. Mindewicz