Leszek Żukowski

>> wróć do listy osób
 
  • Leszek Żukowski
  • Leszek Żukowski
  • Leszek Żukowski

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1978
Wzrost 188 cm
Waga 90 kg
Sylwetka postawna
Kolor włosów ciemny blond
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży L
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Śpiew
Jazda konna
Pływanie
Siatkówka
Koszykówka
Snowboard
Języki obce angielski brit.
rosyjski
poprzednie
następne
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy > Posłuchaj nagrań
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2008 - Dyplom Wydziału Aktorskiego PWSFTviT w Łodzi

Filmografia:

2012 - ŚWIATŁO (Obsada aktorska)
2011 - odc. 451 w NA DOBRE I NA ZŁE (rola: Robert, mąż Halinki)
2010/2011 - PROSTO W SERCE (Obsada aktorska)
2010 - odc. 1, 7, 10 w CHICHOT LOSU (rola: recepcjonista Zenek)
2010 - odc. 8 w DUCH W DOM (rola: brodacz)
2010 - odc. 21 w HOTEL 52 (rola: gość w `Check-In`)
2009 - odc. 39 w 39 I PÓŁ (rola: policjant)
2009 - AFONIA I PSZCZOŁY (rola: operator wojskowy), reż.: J.J.Kolski
2009 - odc. 1338, 1340, 1351 w PLEBANIA (rola: paparazzi)
2009 - odc. 2 w SPRAWIEDLIWI (rola: Gienek Piątek)
2008/2009 - BRZYDULA (rola: Rafał, kolega Elki)
2008 - odc. 9 w CZAS HONORU (Obsada aktorska)
2008 - odc. 103 w FALA ZBRODNI (Obsada aktorska)
2011 - NA WSPÓLNEJ (rola: mąż Doroty)
2012 - KLAN (rola: pracownik firmy `AB Personal`; w napisach inicjał imienia: Ł.)

Reklamy:

CYFRA +
T. Mobile
CARREFOUR
LIPTON
CASTORAMA

Spektakle:

2010 - BIEDERMAN I PODPALACZE (rola: Doktor), reż.: K.Babicki / Teatr Nowy im. K.Dejmka Łódź
2008 - JUTRO (rola: Czepiec), reż.: A.Bednarz / Teatr Studyjny PWSFTviT Łódź
2007 - Z ŻYCIA MARIONETEK (rola: Mogens Jansen), reż.: J.Maciejowski / Teatr Studyjny PWSFTviT Łódź
2007 - EDMOND (rola: Wspólnik oszusta), reż.: Z.Brzoza / Teatr im. Stefana Jaracza Łódź