Marek Pituch

>> wróć do listy osób
 
  • Marek Pituch
  • Marek Pituch
  • Marek Pituch
  • Marek Pituch
  • Marek Pituch
  • Marek Pituch
  • Marek Pituch
  • Marek Pituch
  • Marek Pituch
  • Marek Pituch
  • Marek Pituch
  • Marek Pituch
  • Marek Pituch
  • Marek Pituch
  • Marek Pituch
  • Marek Pituch
  • Marek Pituch
  • Marek Pituch

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1978
Wzrost 179 cm
Waga 77 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów brunet
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży L
Agent aktorski Mirosława Niemczyk
mirka@skene.pl
+48 600 944 321
Umiejętności Śpiew
Gra na gitarze
Prawo jazdy B
Jazda konna
Sztuki walki
Szermierka
Wspinaczka
Pływanie
Nurkowanie
Lekkoatletyka
Siatkówka
Koszykówka
Strzelectwo
Jazda na nartach
Masaż
Języki obce rosyjski
angielski u.s.a.
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy
Profile zawodowe
> Aktor
Tworzy również z:
Ratuj się kto rodzi
Żona do adopcji
Resume Wykształcenie:

2008 - Egzamin eksternistyczny przed Komisją Egzaminacyjną ZASP, Dyplom Aktora Dramatu
2003/2004 - Pomaturalne Studium Aktorskie LART STUDIO w Krakowie
1998 - 2002 - AWF w Krakowie (Kierunek: Fizjoterapia)

Doświadczenie zawodowe:

Od 2005 - Teatr Druga Strefa w Warszawie
2010 - Teatr Adekwatny (gościnnie)
2003/2004 - Teatr K.T.O w Krakowie (gościnnie)

Filmografia:

2018 - M JAK MIŁOŚĆ (rola: lekarz)
2018 - O MNIE SIĘ NIE MARTW sezon VIII odc. 6 (rola: złodziej)
2017 - DZIK (rola: Własowiec)
2017 - film krótkometrażowy KOBIETA BUDZI SIĘ RANO (rola: policjant)
2017 - odc 151 w serialu NA SYGNALE (rola: Bartek)
2016 - serial OJCIEC MATEUSZ (rola: Trener)
2016 - serial NA WSPÓLNEJ (rola: Komisarz Szymkiewicz)
2015 - MAMMON (rola: Reporter 2)
2014 - serial KLAN (rola: Menelik)
2014 - serial STRAŻACY (rola: Policjant)
2014 - odcinek specjalny w serialu CZAS HONORU. POWSTANIE (rola: Kozicki)
2013 - odc. 112 w serialu OJCIEC MATEUSZ (rola: Barman)
2012 - film krótkometrażowy ANIMUS (rola: Prokurator Tomala)
2011 - odc. 86 w OJCIEC MATEUSZ (Obsada aktorska)
2010 - odc. 421 w NA DOBRE I NA ZŁE (rola: Tomek - były chłopak Izy), reż.: G.Lewandowski
2010 - odc. 40 w OJCIEC MATEUSZ (rola: barman Łukasz; nie występuje w napisach), reż.: M.Dejczer
2009 - RANDKA W CIEMNO (rola: sprzedawca w butiku), reż.: M.Kwieciński
2008 - odc. 4 w CZAS HONORU (rola: pracodawca Woźniaka - Folksdojcz)
2007 - odc. 38, 43, 60, 63-66, 71, 73, 74, 77-81, 83-85, 90-93 w DWIE STRONY MEDALU (rola: Dariusz Bursztynowicz - adwokat burmistrza Żelazka), reż.: G.Warchoł
2007 - odc. 14 w EKIPA (rola: Paweł Bożek - korespondent medyczny telewizji TVT)
2006 - RYŚ (rola: Żołnierz), reż.: S.Tym
2006 - odc. 23, 26 w DWIE STRONY MEDALU (rola: Dariusz Bursztynowicz - adwokat burmistrza Żelazka), reż.: G.Warchoł
2006 - odc. 40, 46 w EGZAMIN Z ŻYCIA (rola: szef ośrodka dla bezdomnych), reż.: T.Kotlarczyk
2006/2007 - KOPCIUSZEK (rola: Koperek), reż.: J.Łukaszewicz
2006 - NA WSPÓLNEJ (rola: pracownik laboratorium)
2005 - odc. 26 w EGZAMIN Z ŻYCIA (rola: wolontariusz)
2005 - odc. 645-648 w PLEBANIA (rola: ksiądz Jacek Brzeziński), reż.: W.Solarz
2005 - odc. 6 w SZANSE FINANSE (Obsada aktorska)

Teatr TV:

2007 - MACBETH 2007 (rola: Ryjazan), reż.: G.Jarzyna

Etiudy:

2014 - PIES (rola: Łukasz)
2011 - JESTEŚ Behling (rola: autystyk)
2011 - NIGDY NIC N.Solinkova (rola: Witek)
2011 - FISH AND SHARK M.Nowakowski (rola: Ned)
2011 - INWIGILACJA M.Nowakowski (rola: On)

Spektakle:

2013 - KONTRABANDA (rola: Prof), reż.: Adam Sajnuk
2012 - HALO, PENIS? reż.: Grupa Wsparcia
2011 - DIALOGI PENISA 2 reż.: D.Foulkes (rola: Andy)
2010 - MECHANICZNA MAGDALENA reż.: S.Biraga (role: Prezes, Agent)
2010 - SOLILOQUIUM MORI reż.: J.Grabowiecka (rola: Hamlet) / Collegium Nobilium
2010 - ŚWIECZNIK reż.: H.Boukołowski (rola: Clavaroche) / Teatr Adekwatny
2009 - MONOLOGI PENISA reż.: S.Biraga (rola: Mariusz)
2008 - CZERWONE KOMETY reż.: S.Biraga (rola: Rudiger)
2008 - FIN reż.: S.Biraga (role: Gwałciciel/Więzień z Guantanamo)
2008 - DIALOGI PENISA reż.: S.Biraga (rola: Andy)
2008 - TRAD reż.: S.Biraga (rola: Thomas)
2006 - MŁODA ŚMIERĆ reż.: S.Biraga (rola: Robert)
2006 - JUBILEUSZ reż.: S.Biraga (rola: Helmut)
2004 - TLEN reż.: M.Sobociński (rola: Sasza) / Teatr przy Studium LArt
2004 - JA, SALOME reż.: J.Grabowiecka-Michalik (rola: Herod) / Teatr K.T.O.
2003 - SINOBRODY - NADZIEJA KOBIET reż.: M.Sobociński (rola: Sinobrody) / Teatr K.T.O.