Julia Kostow

>> wróć do listy osób
 
  • Julia Kostow
  • Julia Kostow
  • Julia Kostow
  • Julia Kostow
  • Julia Kostow
  • Julia Kostow
  • Julia Kostow
  • Julia Kostow

Płeć kobieta
Rok urodzenia 2009
Wzrost 86 cm
Waga 13 kg
Sylwetka drobna
Kolor włosów ciemny blond
Kolor oczu piwne
Karnacja jasna
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Taniec Balet
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Filmografia:

2016 - Don t Be Afraid / Nie Bój się - Short film Michał Chrusciel
2016 - TESTAMENT EUROPY (Obsada aktorska), reż.: N. Nbyberg
2016 - film krótkometrażowy DONT BE AFRAID/NIE BÓJ SIĘ (Obsada aktorska)
2015 - PLANETA SINGLI (rola: Matylda)
2015 - CZARNO - WIDZKA (Obsada aktorska)
2015 - POZA KONTROLĄ (rola: Córka dziennikarza)
2015 - SPITSBERGEN (rola: Mała Magda)
2015 - serial PAKT (rola: Janka, córka Grzegorza)
2015 - odc. 7, 8 w serialu STRAŻACY (rola: Andżelika)
2014 - KARBALA (rola: Dziewczynka)
2014 - SAVED BY THE BELL (rola: Dziewczynka
2014 - odc. 46 w serialu LEKARZE (rola: Zuzia)
2013 - odc. 11 w serialu ŚLUBNA GORĄCZKA (rola: Amelka, córka Kingi)
2013 - odc. 39 w serialu SZKOŁA ŻYCIA (rola: Dziewczynka)
2013 - odc. 2 w serialu MAŁŻONKOWI (rola: Zuzia, córka Martyny i Tomasza)
2012 - Serial NA WSPÓLNEJ (rola: Klementynka Dudek)
2012 - odc. 11 w PRAWO AGATY (rola: córka Jadwigi Nowackiej)
2010 - odc. 415 w NA DOBRE I NA ZŁE (rola: Małgosia - córka Marty i Konicy)
2009 - odc. 388, 395 w NA DOBRE I NA ZŁE (rola: Małgosia - córka Marty i Konicy)


Udział w reklamach:

VANISH
DANONE
FISHER PRICE
IKEA - Gotuj ze Svenem