Olha Bosova

>> wróć do listy osób
 
  • Olha Bosova
  • Olha Bosova
  • Olha Bosova
  • Olha Bosova
  • Olha Bosova
  • Olha Bosova

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1986
Wzrost 170 cm
Waga 45 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów rudy
Kolor oczu mieszane
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży S
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Śpiew
Jazda konna
Wspinaczka
Pływanie
Języki ojczyste rosyjski
ukraiński
Języki obce angielski brit.
niemiecki
rosyjski
ukraiński
angielski u.s.a.
Taniec Współczesny
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2013 - Dyplom Szkoły Aktorskiej H.i J.Machulskich przy PO Assitej w Warszawie
2011/2012 - zajęcia teatralne w Studio Artystycznym Metro przy Teatrze Muzycznym Studio Buffo

Filmografia:

2014 - serial PRZYJACIÓŁKI (rola: Modelka), reż.: Grzegorz Kuczeriszka
2014 - serial THE PROBLEM SOLVER (Obsada aktorska), reż.: Piotr Śmigasiewicz
2013 - serial STAN OBLĘŻENIA (rola: Anna Reim), reż.: Łukasz Breczko
2013 - serial OJCIEC MATEUSZ (rola: Olena), reż.: Wojciech Nowak
2010 - serial MALANOWSKI I PARTNERZY (rola: Julia), reż.: Mariusz Wojaczek
2009 - PRZEZNACZENIE (Obsada aktorska), reż.: Mariusz Palej

Spektakle:

2013 - KANASTRA (rola: Baletnica), reż.: Roman Woźniak/Teatr Academia
2013 - YOU KANT DANCE (Obsada aktorska), chor.: Magdalena Przybysz/Warszawska Scena Tańca
2013 - DOM BERNARDY ALBA (rola: Maria Józefa), reż.: Anna Dziedzic/Scena Lubelska
2013 - DZIEWCZYNY DO WZIĘCIA (rola: Ula), reż.: Maria Kwiecień

Etiudy:

2013 - NATALIA (rola: Natalia), reż.: Katarzyna Plicha
2013 - ZWIĄZEK OTWARTY (rola: Żona), reż.: Adam Abramczyk
2013 - PULPFICTION (rola: Dziewczyna w kawiarni), reż.: Marcin Kurowski


Reklamy:

2013 - INTERMARCHE
2013 - ORLEN
2013 - VISA
2013 - DIVERSE
2013 - WOJSKO POLSKIE, kampania społeczna Różnorodność procentuje
2012 - MBANK
2012 - Soki CAPPY
2012 - T-MOBILE
2011 - T-MOBILE
2011 - HELLMANNS
2011 - CALVE

Inne:

2011 - dubbing polskiej wersji językowej filmu MUPPETY (epizody)
2011 - udział w pokazie świątecznym w teatrze Buffo (razem z zespołem udział w przestawieniu części PASTORAŁKI i wykonanie kolęd)
2011 - udział w pokazie świątecznym Domu Kultury ŚWIT (wykonanie kolęd)
2012 - udział w pokazie wokalnym na Dzień Matki w Teatrze Buffo
Od 2012 - prowadząca cykl 9 koncertów CHŁODNA NA ŻYWO (zorganizowane przez Urząd Dzielnicy Wola)