Rafał Błaszczyk

>> wróć do listy osób
 
  • Rafał Błaszczyk
  • Rafał Błaszczyk
  • Rafał Błaszczyk
  • Rafał Błaszczyk
  • Rafał Błaszczyk
  • Rafał Błaszczyk
  • Rafał Błaszczyk
  • Rafał Błaszczyk
  • Rafał Błaszczyk
  • Rafał Błaszczyk
  • Rafał Błaszczyk
  • Rafał Błaszczyk

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1983
Wzrost 179 cm
Waga 73 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów ciemny blond
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Pantomima
Gra na perkusji
Prawo jazdy B
Wspinaczka
Pływanie
Siatkówka
Jazda na łyzwach
Języki obce angielski brit.
gwara śląska
angielski u.s.a.
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2010/2011 - National Qualifications in Theatre Arts, Dundee UK College
2011/2012 - Higher National Certificate in Acting and Performance

Warsztaty:

2012 - Meisner Technique in practice (workshops by Eve Jamieson)

Filmografia:

2013 - film krótkometrażowy CRY BABY (rola: Policjant), reż.: Chris Harrison
2010 - BENEK (rola: górnik - epizod), reż.: R.Gliński
2005 - SKAZANY NA BLUESA (rola: fan - epizod), reż.: J.Kidawa-Bloński

Spektakle:

2013 - BABES IN THE WOODS (rola: Clatty; Greedy Squirrel), reż.: David Goodall
2012 - CHRISTMAS MEDLEY (rola: Joseph Button), reż.: John Mitchel
2012 - ELEKTRA (rola: Chorus Leader), reż.: Jane Hensey
2011 - HOLD MY HAND TIGHTLY (rola: fotograf), reż.: Jonathan McGrath