Ernest Jarosiński

>> wróć do listy osób
 
  • Ernest Jarosiński
  • Ernest Jarosiński
  • Ernest Jarosiński
  • Ernest Jarosiński
  • Ernest Jarosiński
  • Ernest Jarosiński
  • Ernest Jarosiński
  • Ernest Jarosiński
  • Ernest Jarosiński

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 2003
Wzrost 181 cm
Waga 55 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów ciemny blond
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Pantomima
Śpiew
Gra na skrzypcach
Wspinaczka
Pływanie
Jazda na łyzwach
Jazda na nartach
Języki obce angielski brit.
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2017 - Szkoła Muzyczna I stopnia w Radomiu, klasa skrzypiec
Zajęcia aktorskie w Studio Aktorskim w Radomiu
2009 - 2013 - Zajęcia aktorskie w Studio Aktorskim MOJ w Radomiu
2012 - 2013 - Zajęcia wokalne w Studio Piosenki

Doświadczenie:

Udział w koncertach skrzypcowych

Filmografia:

2016 - odc. 94 w serialu PRZYJACIÓŁKI (rola: uczeń)
2014 - BODY / CIAŁO (rola: chłopiec Tadzio Multana) reż.: M. Szumowska
2014 - film krótkometrażowym DUMPHEAD (rola: chłopiec) reż.: P.Wójtowicz WSF
2013 - film krótkometrażowy ROMEK (główna rola dziecięca), reż.: Angie Polkovic
2013 - odc. 2 w serialu ŚLUBNA GORĄCZKA (rola: Gość weselny), reż.: Sebastian Konrad

Spektakle:

2017 - monodram DYNASTIA NIZIOŁKÓW reżyseria i adaptacja Marzena odzimek Jarosińska
2012 - CZERWONY KAPTUREK (rola: Wilk)
2011 - KRÓLEWNA ŚNIEŻKA (rola: Krasnoludek)
2010 - PCHŁA SZACHRAJKA (różne role)

Reklamy:

2015 - Black Red White
2013 - Blok Mikołajkowy Fundacji Polsat
2013 - Spot reklamowy Fundacji Polsat Rehabilitacja
2012 - PKO

Nagrody:

2017 - I NAGRODA na Ogólnopolskich Prezentacjach Recytatorskich im Edwarda Stachury
2017 - I NAGRODA w Konkursie Recytatorskim o tematyce biblijnej
2017 - Wyróżnienie w Konkursie Recytatorskim Warszawska Syrenka
2017 - Wyróżnienie w Ogólnopolskim Konkursie Recytatorskim Literatury tworzonej na obczyźnie
2017 - Nagroda za kreację aktorską i Najlepszy spektakl podczas festiwalu Małych Form Teatralnych EFKA w Piasecznie
2017 - III Nagroda na Ogólnopolskim Przeglądzie Teatralnym Kwiecień Plecień w Sierpcu
2017 - Nagroda dla najlepszego aktorska na Młodzieżowym Przeglądzie Teatralnym Dzieci i Młodzieży w Radomiu
2016 / 2017 - I NAGRODA na Festiwalu Słowo i Piosenka w Iłży
2016 - Wyróżnienie w Ogólnopolskich Prezentacjach Recytatorskich Literatury Regionalnej
2016 - I Nagroda na Ogólnopolskim Festiwalu Lalki i Słowa w Radomiu
2015 - I NAGRODA w Konkursie Recytatorskim Warszawska Syrenka
2015 - I NAGRODA w OGÓLNOPOLSKIM FESTIWALU SŁOWA w Starachowicach
2015 - GŁÓWNA NAGRODA AKTORSKA na Zamkowych Spotkaniach Teatralnych w Szydłowcu
2015 - Wyróżnienie aktorskie na Festiwalu Teatralnym Asteriada w Warszawie
2015 - NAGRODA AKTORSKA na Młodzieżowym Przeglądzie Teatralnym w MDK Radom oraz Nagroda Jury Młodzieżowego
2014 / 2017 - I NAGRODA w małym Konkursie Recytatorskim
2013 - I Nagroda za recytację w Konkursie Recytatorskim DZIECIĘCY ŚWIAT POEZJI
2013 - I Nagroda w eliminacjach miejskich w Małym Konkursie Recytatorskim oraz zaproszenie do koncertu galowego Warszawskiej Syrenki
2012 - II Nagroda za recytację w Konkursie Recytatorskim DZIECIĘCY ŚWIAT POEZJI
2011 - III Nagroda na Festiwalu Teatralnym w Szydłowcu za rolę Krasnoludka w spektaklu KRÓLEWNA ŚNIEŻKA
2010 - Nagroda Aktorska na Zamkowych Spotkaniach Teatralnych w Szydłowcu za różne role w spektaklu Studia Aktorskiego PCHŁA SZACHRAJKA
2010 - Grand Prix na Zamkowych Spotkaniach Teatralnych w Szydłowcu za spektakl PCHŁA SZACHRAJKA w reż. M. Odzimek - Jarosińskiej