Patryk Wereszczyński

>> wróć do listy osób
 
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1993
Wzrost 169 cm
Waga 60 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów ciemny blond
Kolor oczu zielone
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży S
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Śpiew
Gra na pianinie/fortepianie
Gra na gitarze
Gra na innych instrumentach
Prawo jazdy B
Jazda konna
Akrobatyka
Wspinaczka
Pływanie
Nurkowanie
Lekkoatletyka
Siatkówka
Koszykówka
Jazda na łyzwach
Języki obce angielski brit.
niemiecki
hiszpański
Taniec Towarzyski
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:


2019 - Warsztaty aktorskie z Piotrem Ratajczakiem
2018 - Warsztaty dubbingowe z Krzysztofem Grębskim
2018 - Mistrzowski Kurs Lektorski w Polskim Radiu Białystok z Waldemarem Modestowiczem
2018 - Warsztaty gry aktora w masce z Józefem Frymetem
2017 - Warsztaty teatralne `The Moving Language Of Things` u reż. Janni Younge z RPA
2016 - Warsztaty z białego śpiewu
2016 - 2020 - Akademia Teatralna im. A. Zelwerowicza w Warszawie, Wydział Sztuki Lalkarskiej w Białymstoku
2014 - 2017 - Szkoła Filmowa SAN Warszawa
Państwowa Szkoła Muzyczna II stopnia, profil trąbki oraz fortepianu
2013/2014 - Wyższa Szkoła Sztuk Filmowych i Teatralnych w Warszawie
2012/2013 - Studio Aktorskie Sióstr Łukaszewskich
Kurs tańca towarzyskiego w słupskim klubie Shogun
Zajęcia teatralno-aktorskie w słupskim Teatrze Rondo

Filmografia:

2019- NA WSPÓLNEJ (rola: Krzysiek Grzelik) odcinki 2875,2884,2885
2019- EKSPEDYCJA Teatr Telewwizji TVP (rola: Tubylec)
2019- ŚLAD (rola:Sebastian Szacki), odcinek 25
2018 - ZIUK. MŁODY PIŁSUDSKI (rola: Aptekarz), odcinek 1
2016 - NA WSPÓLNEJ (rola: przeciwnik Darka) reż.: M.Szczerbic
2016 - PRZYJACIÓŁKI 8 (rola: fryzjer) reż.: Grzegorz Kuczeriszka
2016 - odc. 1554 w serialu BARWY SZCZĘŚCIA (rola: dźwiękowiec) reż.: G. Waller
2016 - odc. 5,6 w serialu PRZYJACIÓŁKI 7 (rola: fryzjer) reż.: G. Kuczeriszka
2015 - odc. 5 w serialu DRUGA SZANSA (rola: tancerz) reż.: M. Gazda
2015 - RUBIN MAHARADŻY (rola: Loverboy) reż.: S.Shridhar
2015 - SKAZANE (rola: diler) reż.: Ł. Jaworski
2015 - odc.10 w serialu PRZYJACIÓŁKI 6 (rola: fryzjer) reż.: G. Kuczeriszka
2015 - odc. 5 w serialu KREW Z KRWI 2 (rola: dostawca) reż.: J. Komasa
2014 - MROCZNE ŻELAZO (rola: Grzywacz) reż.: J. Bojanowski
2014 - odc.53 w serialu PRZYJACIÓŁKI 5 (rola: fryzjer) reż.: G. Kuczeriszka
2014 - FILM WOJENNY (Obsada aktorska), reż.: T. Solecki
2014 - odc. 38 w serialu PIELĘGNIARKI (rola: kuzyn), reż.: L. Korusiewicz
2013 - WARSAW BY NIGHT (Obsada aktorska), reż.: Natalia Koryncka - Gruz
2013 - serial PRAWDZIWE ŻYCIE TVP1 (rola: Łukasz), reż.: Leszek Wasiuta
2013- odc. 1073 w serialu BARWY SZCZEŚCIA (rola: Gej), reż.: Natalia Koryncka - Gruz
2013 - odc. 8 w serialu RATOWNICY Z LEŚNEJ GÓRY (Obsada aktorska)
2013 - serial UKRYTA PRAWDA (rola: Łukasz Urbaczewski), reż.: Krzysztof Kalisiak
2013 - odc. 28 w serialu KOCHAM.ENTER (rola: Kolega Kuby)
2013 - odc. 22 w serialu LEKARZE (rola: kelner), reż.: Filip Zylber i Marcin Wrona
2012- odc. 81 w serialu HOTEL 52 (rola: Kurier) reż.: Michał Kwieciński
2011- odc. 46,52 w serialu LINIA ŻYCIA (Obsada aktorska), reż.: Wojciech Pacyna

Spektakle:

2019 - NOCNE METRO (rola: Konrad) reż. Michał Walczak/Teatr WARSawy w Warszawie
2017 - HISTORIA HERODA (rola: herod) reż. Bernarda Bielenia/Opera i Filharmonia Podlaska w Białymstoku
2017 - W PROGU (obsada aktorska) reż. zbiorowa/Teatr Collegium Nobillium w Warszawie
2015 - PROSTO, PEWNIE, OŻYWCZO (rola: Sławek) reż.: Z. Górniaszek/ Teatr Klasyki Rosyjskiej
2014 - AKT NA TRZECH REŻYSERÓW (rola: reżyser) reż.: W. Grubba / Teatr IMPULS Warszawa

Reklamy:

2016 - reklama WSEiZ
2016 - reklama Huawei
2016 - reklama Always
2015 - reklama ?Pij odpowiedzialnie?
2015 - reklama KFC
2014 - reklama Orange
2014 - reklama Mcdonalds
2013 - reklama Mikołajkowy Blok Reklamowy
2012 - reklama Play
2011 - reklama Biedronka
2011 - reklama Bursztyn Gdańsk

Inne:

2015 - teledysk ?MONSTER? Ozanna Jarczewska
2014 - program `Twoja Twarz Brzmi Znajomo` odc.8
2014 - teledysk `Brain in a vat` Rubber Dots reż. Piotrek Rajkowski
2014 - program `Stylowe Rewolucje Goka` / TVN Style (rola: aktor)
2013 - odc. 30 w programie IDEALNA NIANIA (rola: Wojtek)
2013 - finalista programu ZOSTAŃ GWIAZDĄ FILMOWĄ
2011 - finalista w programie muzycznym HOT OR NOT