Marcel Dawid Groblewski

>> wróć do listy osób
 
  • Marcel Dawid Groblewski
  • Marcel Dawid Groblewski
  • Marcel Dawid Groblewski
  • Marcel Dawid Groblewski
  • Marcel Dawid Groblewski
  • Marcel Dawid Groblewski
  • Marcel Dawid Groblewski
  • Marcel Dawid Groblewski

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 2002
Wzrost 165 cm
Waga 40 kg
Sylwetka proporcjonalna
Kolor włosów blond
Kolor oczu niebieskie
Karnacja bardzo jasna
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Śpiew
Gra na skrzypcach
Jazda konna
Jazda na łyzwach
Jazda na nartach
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

Klasa III - Państwowej Szkoły Muzycznej I St. nr 2 im. Fryderyka Chopina w Warszawie, Klasa skrzypiec

2009 - 2011 - Warsztatowa Akademia Musicalowa

Doświadczenie:

Filmografia:

2013 - OBYWATEL (rola: Chłopiec)
2011 - POKAŻ KOTKU, CO MASZ W ŚRODKU (Rola dziecięca)

Spektakle:

2012 - musical MAŁY KSIĄŻĘ (rola: Mały Książę)/Teatr Muzyczny Roma, Scena NOVA
2012 - 2011 - musical LES MISERABLES (rola: Gavroch)/Teatr Muzyczny Roma

Inne:

2011 - 2009 - występy w IV semestralnych pokazach Warsztatowej Akademii Musicalowej
2009 - udział w II programie TVP MINI SZANSA, wykonanie piosenki Maryli Rodowicz `Sing Sing`

Konkursy:

2012 - Laureat na II Festiwalu Piosenki Angielskiej i Polskiej `ObeeBOK` organizowanym przez Białołęcki Ośrodek Kultury w Warszawie
2012 - Laureat w konkursie `Act and Sing in Winter 2012` w kategorii - Piosenka w konkursie organizowanym przez Centrum Zasobów Dydaktycznych Języka Angielskiego / Young Learners Resource Center in Warsaw
2011 - Laureat Nagrody w kat. klas I-II na IX Makroregionalnym Konkursie Duetów Dziecięcych `Duettino` w Warszawie
2011 - Laureat w X Szkolnym Konkursie Zespołów Kameralnych w Szkole Muzycznej im. Fryderyka Chopina w Warszawie
2011 - Laureat na V Ogólnopolskim Konkursie Skrzypcowym `Mistrz Literatury Dziecięcej Oskar Rieding` w Warszawie
2011 - Grand Prix w XVII Międzyszkolnym Konkursie Wokalnym `Debiuty 2011`
2011 - Finalista w XXXIV Konkursie Recytatorskim `Warszawska Syrenka`
2011 - Laureat w Dzielnicowym Międzyszkolnym Konkursie Recytatorskim XXXIV Konkursu `Warszawska Syrenka`
2009 - Grand Prix w Konkursie Recytatorskim `Utwory Wandy Chotomskiej w 80-tą rocznicę urodzin` organizowanym przez Dzielnicowy Dom Kultury
2009 - Laureat w Dzielnicowym Konkursie Plastycznym organizowanym w ramach Dzielnicowych Dni Papieskich
2009 - Finalista w Wojewódzkim Konkursie Recytatorskim Poezji Religijnej organizowanym przez Katolicki Zespół Edukacyjny im. Ks. Piotra Skargi
2008 - Laureat w przeglądzie recytatorskim `Patriotyzm w Poezji w 90-tą Rocznicę Odzyskania Niepodległości - Wiersze w Polsce` organizowanym przez Dzielnicowy Dom Kultury