Grzegorz Palkowski

>> wróć do listy osób
 
  • Grzegorz Palkowski
  • Grzegorz Palkowski
  • Grzegorz Palkowski
  • Grzegorz Palkowski
  • Grzegorz Palkowski
  • Grzegorz Palkowski
  • Grzegorz Palkowski
  • Grzegorz Palkowski
  • Grzegorz Palkowski
  • Grzegorz Palkowski
  • Grzegorz Palkowski
  • Grzegorz Palkowski
  • Grzegorz Palkowski
  • Grzegorz Palkowski

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1993
Wzrost 165 cm
Waga 65 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów rudy
Kolor oczu niebieskie
Karnacja bardzo jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Ela Janicka
ela@skene.pl
+48 512 314 091
Języki obce angielski brit.
Taniec Nowoczesny
Hip-hop
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Doświadczenie zawodowe:

Filmografia:

2018 - O MNIE SIĘ NIE MARTW sezon VIII odc 9 (rola: Bartek, syn Rafała)
2017 - ARTYSTA (rola: Bastek)
2017 - PEWNEGO RAZU W LISTOPADZIE (Obsada aktorska)
2016 - film krótkometrażowy BARAŻ (rola: `Młody`)
2016 - SZCZĘŚCIE ŚWIATA (rola: Harald)
2013 - ARIZONA W MOJEJ GŁOWIE (rola: Członek zespołu pierwszy), reż.: Matthias Huser
2013 - odc. 32 serialu LEKARZE (rola: Syn Kilofa)
2012 - odc. 6 w PRAWO AGATY (rola: Nowak)
2009 - MOJA NOWA DROGA Film fabularny / telewizyjny (rola: Maurycy - brat Piotra)
2009 - SIEMIANY Film fabularny / krótkometrażowy (Obsada aktorska)
2008 - odc. 10, 13 w 39 I PÓŁ (rola: `Łysy`)
2007 - REZERWAT Film fabularny (rola: Grześ)
2005 - ODA DO RADOŚCI Film fabularny (Obsada aktorska)
2004 - NASZA ULICA Film fabularny / krótkometrażowy (rola: Przybłęda)