Anna Kończal

>> wróć do listy osób
 
  • Anna Kończal
  • Anna Kończal
  • Anna Kończal
  • Anna Kończal
  • Anna Kończal
  • Anna Kończal

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1990
Wzrost 168 cm
Waga 58 kg
Sylwetka proporcjonalna
Kolor włosów ciemny blond
Kolor oczu zielone
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży S
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Pantomima
Śpiew
Gra na gitarze
Szermierka
Pływanie
Nurkowanie
Siatkówka
Koszykówka
Jazda na łyzwach
Jazda na nartach
Snowboard
Języki obce angielski brit.
niemiecki
francuski
Taniec Ludowy
Charakterystyczny
Współczesny
Balet
Irlandzki
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2013 - III rok PWST im. L.Solskiego w Krakowie, Filia Wrocław, Wydział Aktorski
2010 - Warsztaty teatralne Teatru PORYWACZE CIAŁ

Doświadczenie zawodowe:

od 2014 - Teatr Muzycznym T - ART we Wrocławiu
Studium Piosenki Aktorskiej i Poezji Śpiewanej w Centrum Kultury Zamek w Poznaniu (do 2010)

Filmografia:

2014 - DZICZ (rola: Sandra), reż.: Marta Kochanowska, opieka artystyczna: Xawery Żuławski
2013 - odc. 1700 w serialu PIERWSZA MIŁOŚĆ (rola: Fanka)
2012 - film krótkometrażowy SZNUROWADŁA (rola: Dziewczyna)

Spektakle:

2015 - spektakl dyplomowy WESELE (rola: Radczyni; Czepcowa; Hetman), reż.: Monika Strzępka
2015 - spektakl dyplomowy PRZYPADEK KLARY (rola: Elżbieta), reż.: Elżbieta Czaplińska - Mrozek

Etiudy:

2014 - KOPENHAGA (rola: Margrethe), reż.: W. Krzystek

Reklamy:

2014 - PRACUJ.PL

Warsztaty/kursy/szkolenia:

2013 - Biomechanika Teatralna Meyerholda - warsztaty prowadzone w ramach konferencji międzynarodowej Praktyki Teatralne Wsiewołoda Meyerholda
2010 - Warsztaty Teatru Porywacze Ciał
2010 - Warsztaty Body Art Fusion

Nagrody:

2013 - Wybór do ORBITY TEATRU ROZMAITOŚCI przez Grzegorza Jarzynę podczas eliminacji na Warsztaty Mistrzowskie
2012 - Wyróżnienie za najlepszą prozę na roku - festiwal WROSTJA (Wrocławskie Spotkania Teatralne Jednego Aktora)
2006 - 2010 - liczne nagrody i wyróżnienia na ogólnopolskich i lokalnych festiwalach piosenki aktorskiej