Marcin Kaczmarek

>> wróć do listy osób
 
  • Marcin Kaczmarek
  • Marcin Kaczmarek
  • Marcin Kaczmarek
  • Marcin Kaczmarek
  • Marcin Kaczmarek
  • Marcin Kaczmarek
  • Marcin Kaczmarek
  • Marcin Kaczmarek

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1990
Wzrost 172 cm
Waga 65 kg
Sylwetka proporcjonalna
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu piwne
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Gra na pianinie/fortepianie
Prawo jazdy B
Jazda konna
Pływanie
Siatkówka
Jazda na łyzwach
Języki obce angielski brit.
niemiecki
Taniec Towarzyski
Podstawy
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2011 - Wyższa Szkoła Komunikowania i Mediów Społecznych w Warszawie, Wydział Aktorstwa

Doświadczenie zawodowe:

Filmografia:

2015 - CHŁOPIEC NA WÓZKU (rola: Leszek), reż.: Paweł Chojna
2015 - odc. 59 w serialu NA SYGNALE (rola: Strażak Antek)
2015 - odc. 187 w serialu PIELĘGNIARKI (rola: Sławek Majer)
2015 - odc. 540 w serialu TRUDNE SPRAWY (rola: Szczepan Siporski)
2014 - odc. 2669 w serialu KLAN (rola: Student)
2014 - odc. 47 w serialu PIELĘGNIARKI (rola: Piotr Stańczak)
2014 - odc. 10 w serialu MIŁOŚĆ W RYTMIE DISCO (rola: Michał)
2014 - serial PRZYJEZDNI (rola: Mateusz Ostrowski)
2013 - odc. 99 w serialu WAWA NON STOP (rola: Manager sali restauracyjnej)
2013 - PPPASOLINI BETE NOIRE ZE FALL OF TROYAS (rola: Włoski komunista), reż.: Malga Kubiak
2010 - serial SĘDZIA ANNA MARIA WESOŁOWSKA (rola: Arkadiusz Mytek)
2010 - serial HOTEL 52 (rola: Kelner)
2009 - serial W - 11 (rola: Mariusz Wolski)
2009 - serial CZAS HONORU (rola: Janek informator)