Małgorzata Puzio - Miękus

>> wróć do listy osób
 
  • Małgorzata Puzio - Miękus
  • Małgorzata Puzio - Miękus
  • Małgorzata Puzio - Miękus
  • Małgorzata Puzio - Miękus
  • Małgorzata Puzio - Miękus
  • Małgorzata Puzio - Miękus
  • Małgorzata Puzio - Miękus
  • Małgorzata Puzio - Miękus
  • Małgorzata Puzio - Miękus
  • Małgorzata Puzio - Miękus
  • Małgorzata Puzio - Miękus
  • Małgorzata Puzio - Miękus
  • Małgorzata Puzio - Miękus
  • Małgorzata Puzio - Miękus
  • Małgorzata Puzio - Miękus
  • Małgorzata Puzio - Miękus
  • Małgorzata Puzio - Miękus
  • Małgorzata Puzio - Miękus
  • Małgorzata Puzio - Miękus
  • Małgorzata Puzio - Miękus

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1963
Wzrost 157 cm
Waga 50 kg
Sylwetka drobna
Kolor włosów blond
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży S
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Gra na pianinie/fortepianie
Prawo jazdy B
Pływanie
Jazda na łyzwach
Jazda na nartach
Języki obce angielski brit.
Taniec Nowoczesny
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy
Profile zawodowe
> Aktor> Konferansjer> Pokazy kulinarne> Spotkania autorskie
Tworzy również z:
EKO LUDEK

Resume Wykształcenie:

Państwowe Studium Aktorskie, Szkoła Muzyczna

Filmografia:
2018- serial `Komisarz Alex`
2011 - odc. 86 w OJCIEC MATEUSZ (rola: Brygida Dąbrowska - właścicielka fitness-clubu)
2010 - odc. 2, 4-7, 9, 11 w 1920. WOJNA I MIŁOŚĆ (rola: modystka Madame Sabina Orłow-Malinowska-Goldszmidt)
2004 - odc. 436 w PLEBANIA (Obsada aktorska)
2003 - odc. 8 w RODZINKA (rola: koleżanka Doroty)
2003 - NA WSPÓLNEJ (rola: pielęgniarka)
2003 - odc. 163, 164 w NA DOBRE I NA ZŁE (rola: sekretarka Olchowicza)
2002 - 2009 - SAMO ŻYCIE (rola: prokurator Prokuratury Rejonowej w Warszawie prowadząca dochodzenie w sprawie Macieja Kubiaka)
1997 - 2009 - KLAN (rola: sekretarka dyrektora Banku Północnego)

Spektakle:

1990 - Przedstawienie impresaryjne DZIADEK DO ORZECHÓW (Obsada aktorska), reż.: Z.Mich