Kamil Ruszecki

>> wróć do listy osób
 
  • Kamil Ruszecki
  • Kamil Ruszecki
  • Kamil Ruszecki
  • Kamil Ruszecki
  • Kamil Ruszecki
  • Kamil Ruszecki
  • Kamil Ruszecki
  • Kamil Ruszecki

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1979
Wzrost 178 cm
Waga 74 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Gra na pianinie/fortepianie
Prawo jazdy B
Lekkoatletyka
Snowboard
Języki obce angielski u.s.a.
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2005 - Studium Wokalne MAXIMUS w Krakowie
2001 - Szkoła Aktorska w Kanadzie ALGONGUIN COLLEGE OF APPLIED ARTS Theatre Arts

Filmografia:

2014 - odc. 2 w serialu STRAŻACY (rola: Taksówkarz), reż.: Maciej Dejczer
od 2006 - serial W11 - WYDZIAŁ ŚLEDCZY (rola: Podkomisarz śledczy)
2010 - ESSENTIAL KILLING (rola: Żołnierz armii amerykańskiej)
2005 - odc. 469 w serialu NA WSPÓLNEJ (rola: Policjant)

Spektakle:

2001 - CZAROWNICE Z SALEM (rola: Sędzia), reż.: Paul Dervis/Kanada
2001 - BĄDŹMY POWAŻNI NA SERIO (rola: Algernon), reż.: Paul Dervis i Don Laflamme/Kanada
2000 - BEYOND THE HORIZON (rola: Andrew), reż.: Don Laflamme/Kanada
2000 - RHYMERS OF ELDRIDGE (rola: Trucker), reż.: Paul Dervis/Kanada
2000 - SKĄPIEC (rola: Skąpiec)/Kanada

Reklamy:

1999 - ORAL B (statystowanie)
1999 - SEARS CLOTHING CO. (statystowanie)