Bartosz Cymbalista

>> wróć do listy osób
 
  • Bartosz Cymbalista
  • Bartosz Cymbalista
  • Bartosz Cymbalista
  • Bartosz Cymbalista
  • Bartosz Cymbalista
  • Bartosz Cymbalista
  • Bartosz Cymbalista
  • Bartosz Cymbalista
  • Bartosz Cymbalista
  • Bartosz Cymbalista
  • Bartosz Cymbalista
  • Bartosz Cymbalista
  • Bartosz Cymbalista
  • Bartosz Cymbalista

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1990
Wzrost 183 cm
Waga 80 kg
Sylwetka proporcjonalna
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu piwne
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Pantomima
Śpiew
Gra na flecie
Gra na gitarze
Gra na perkusji
Gra na innych instrumentach
Prawo jazdy B
Jazda konna
Szermierka
Wspinaczka
Pływanie
Siatkówka
Koszykówka
Snowboard
Języki obce angielski brit.
francuski
angielski u.s.a.
Taniec Towarzyski
Współczesny
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2016 - Dyplom Warszawskiej Szkoły Filmowej, Kierunek: Aktorstwo Nowych Mediów


Doświadczenie zawodowe:


Filmografia:

2017 - serial REWIR (Obsada aktorska), reż.: D. Matwiejczyk

2017 - serial ZDRADY (Obsada aktorska), reż.: P. Korzeniewski

2016 - serial SPRAWIEDLIWI - WYDZIAŁ KRYMINALNY (Obsada aktorska), reż.: Ł. Łukasik

2016 - serial NA NOŻE (Obsada aktorska), reż.: Ł. Jaworski

2016 - serial NA SYGNALE (Obsada aktorska), reż.: L. Korusiewicz

2016 - serial PRZYJACIÓŁKI (Obsada aktorska), reż.: G. Kuczeriszka

2016 - DIVERSION END (Obsada aktorska), reż.: M. Krzywicki

2015 - serial BODO (Obsada aktorska), reż.: M. Kwieciński

2015 - BANGISTAN (Obsada aktorska), reż.: Karan Anshuman

2015 - PRZYPADKI CEZAREGO P. (Obsada aktorska), reż.: M. Ślesicki

2014 - WARSAW BY NIGHT (Obsada aktorska), reż.: N. Koryncka - Gruz


Spektakle Tv:

2014 - JAN KAZARSKI (Obsada aktorska), reż.: M. Łazarkiewicz


Spektakle:

2015 - KIEDY ŚMIERĆ ZASTUKA (Obsada aktorska)

2014 - WODEWIL WARSZAWSKI (Obsada aktorska)/Teatr Pijana Sypialnia


Etiudy:

2015 - KOŁA FORTUNY (Obsada aktorska), reż.: B. Linda/Wyższa Szkoła Filmowa

2014 - SEN NOCY LETNIEJ (Obsada aktorska), reż. M. Miklasz/Wyższa Szkoła Filmowa


Reklamy:

2017 - reklama internetowa BAKAL SPORT.

2016 - reklama internetowa ZAPISY TERRORU

2013 - ORANGE


Inne:

2016 - Udział w teledysku zespołu Korpus ESEMES

2015 - Udział w teledysku BĘDZIE DOBRZE, prod.: M. Wawrzyńczyk