Iwo Wiciński

>> wróć do listy osób
 
  • Iwo Wiciński
  • Iwo Wiciński
  • Iwo Wiciński
  • Iwo Wiciński
  • Iwo Wiciński
  • Iwo Wiciński
  • Iwo Wiciński
  • Iwo Wiciński
  • Iwo Wiciński
  • Iwo Wiciński
  • Iwo Wiciński
  • Iwo Wiciński

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 2004
Wzrost 148 cm
Waga 35 kg
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu piwne
Karnacja jasna
Agent aktorski Adrian Stanisławski
adrian@skene.pl
+48 600 949 373
Umiejętności Śpiew
Sztuki walki
Szermierka
Wspinaczka
Pływanie
Rolki
Tenis ziemny
Jazda na łyzwach
Jazda na nartach
Snowboard
Języki obce niemiecki
angielski u.s.a.
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

Studium Teatralne dla dzieci MAŁA FILMÓWKA przy WSF

Doświadczenie:

Teatr Syrena

Filmografia:

2015 - MAŁY JAKUB (rola: Rafał)
2015 - odc. 576 w serialu UKRYTA PRAWDA (rola: Łukasz)
2013 - film krótkometrażowy OKNA I SAMOLOTY (Obsada aktorska), reż.: Ł. Suchocki
2010 - serial DZIECIAKI MINI MINI (rola: Kacper)

Spektakle:

2015 - IWONA, KSIĘŻNICZKA Z BURBONA (rola: Zielony chłopiec)
2012 - KRÓLOWA ŚNIEGU (rola: Kaj)/Teatr Syrena

Etiudy:

2014 - WSPAK (Obsada aktorska)

Reklamy:

2014 - BIEDRONKA - Granaty

Inne:

2016 - Teleranek - TVP1 i TVP ABC (prowadzący)
2016 - Udział w teledysku Johny Rockers - No Home
2013 - Udział w teledysku Lies and Fears - Heroes Get Remembered
3 Mini programy dla TV Mini Mini
Etiudy filmowe