Borys Wiciński

>> wróć do listy osób
 
  • Borys Wiciński
  • Borys Wiciński
  • Borys Wiciński
  • Borys Wiciński
  • Borys Wiciński
  • Borys Wiciński
  • Borys Wiciński
  • Borys Wiciński
  • Borys Wiciński
  • Borys Wiciński

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 2007
Wzrost 132 cm
Waga 26 kg
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu szare
Karnacja jasna
Agent aktorski Adrian Stanisławski
adrian@skene.pl
+48 600 949 373
Umiejętności Śpiew
Sztuki walki
Pływanie
Tenis ziemny
Jazda na łyzwach
Języki obce angielski brit.
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

Studium teatralne MAŁA FILMÓWKA przy WSF

Doświadczenie:

Teatr Syrena
Teatr Roma

Filmografia:

2015 - odc. 14 w serialu STRAŻACY (rola: Mikołaj), reż.: M. Dejczer
2014 - odc. 26 w serialu PIELĘGNIARKI (Obsada aktorska)

Spektakle:

2015 - MAŁY KSIĄŻĘ (rola: Mały książę)/Teatr Roma
2012 - KRÓLOWA ŚNIEGU (Obsada aktorska)/Teatr Syrena

Reklamy:

2015 - Delikatesy Centrum
2015 - ROKO FUN
2014 - Ketchup Dworski

Inne:

2016 - Udział w teledysku Johny Rockers - No Home
2015 - Petersburski Music Show - TVP ABC
2015 - Spoty świąteczne TVP ABC
Etiudy filmowe