Małgorzata Then - Stępień

>> wróć do listy osób
 
  • Małgorzata Then - Stępień
  • Małgorzata Then - Stępień
  • Małgorzata Then - Stępień
  • Małgorzata Then - Stępień
  • Małgorzata Then - Stępień
  • Małgorzata Then - Stępień
  • Małgorzata Then - Stępień

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1962
Sylwetka szczupła
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Agent aktorski Mirosława Niemczyk
mirka@skene.pl
+48 600 944 321
Języki obce angielski brit.
angielski u.s.a.
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

1987 - PWST w Krakowie

Filmografia:

2017 - NA WSPÓLNEJ (rola: Matki Pędzla)
2017 - KLER (obsada aktorska) reż.: Smarzowski
2015 - KLAN (rola: dr. Alina Russ)
2006 - 102,103 w PENSJONAT POD RÓŻĄ (Beata),
1987 - RAJSKI PTAK Obsada aktorska

Spektakle:

1998 - PAN TADEUSZ (rola: Zosia) reż.: M.Rabczyńska
1997 - PANNA TUTLI-PUTLI (rola: Dzika Europejka Nędzarka) reż.: K.Orzechowski
1996 - DOŻYWOCIE (rola: Rózia) reż.: T.Obara
1995 - PRZEWRÓT SMOKU WAWELSKIEGO (rola: Smoczyca z Chin) reż.: J.Zoń
1995 - ZIELONY GIL (rola: Fabio) reż.: T.A. Dutkiewicz
1994 - CZYŻ NIE DOBIJA SIĘ KONI? (rola: Jackie Miller) reż.: A.Weltschek
1993 - PANNA TUTLI-PUTLI (obsada aktorska)reż.: Krzysztof Orzechowski
1993 - FIRCYK W ZALOTACH (rola: Basia) reż.: L.Piskorz
1993 - MĄŻ I ŻONA (rola: Justysia) reż.: Jerzy A. Braszka
1992 - PARYŻANIN (rola: Marie) reż.: Andrzej Mrożewski
1992 - WESELE(CO SIĘ KOMY W DUSZY... (rola: Zosia)reż.: A.Polony, A.Mrowiec
1992 - SZKOŁA MĘŻÓW, (rola:Izabela) reż.: R.Maciąg
1992 - MORALNOŚĆ PANI DULSKIEJ (rola: Hesia) reż.: J.Gunther (rola: Hesia)
1989 - PUŁAPKA NA MYSZY (rola: Mollie Ralston) reż.: I.Wollen