Małgorzata Then - Stępień

>> wróć do listy osób
 
  • Małgorzata Then - Stępień
  • Małgorzata Then - Stępień
  • Małgorzata Then - Stępień
  • Małgorzata Then - Stępień
  • Małgorzata Then - Stępień
  • Małgorzata Then - Stępień
  • Małgorzata Then - Stępień
  • Małgorzata Then - Stępień
  • Małgorzata Then - Stępień
  • Małgorzata Then - Stępień
  • Małgorzata Then - Stępień

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1962
Sylwetka szczupła
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Agent aktorski Mirosława Niemczyk
mirka@skene.pl
+48 600 944 321
Języki obce angielski brit.
angielski u.s.a.
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

1987 - PWST w Krakowie

Filmografia:

Filmografia:
2018-`M jak Milość`rola-histerycznej kobiety świadka wypadku,reż.Łukaszewicz
2018-W rytmie serca`rola-pacjentka dr reż.Wereśniak
2017-`Kler`-obsada aktorska,reż.Smarzowski
2017-Na Wspólnej`rola-Matka Pedzla,reż.Sypniewski,Urbaniak,Gruz
2015-`Klan` rola-Dr Alina Russ,reż.Węgrzyn
2006-`Pensjonat pod różą` rola-Beata,reż.Chondrokostas,Adamczyk
2005-`Pogoda na piątek`-rola-sobowtór Grażyna,reż.Palej
1989-`Modrzejewska` rola-Panna Jabłonowska`,rez.łomnicki
1989-`Schodami do góry ,schodami w dół`,reż.Domalik
1989-`Włóczykij`-rola-Młoda,reż-Śmigasiewicz
1988-`Marie Grobe`-rola-kokota z małpą,reż niemiecki film
1988-`Ostatki`-rola Violetta,reż.Bobrowski
1988-`Reformator`-rola-prostytutka,reż.Orzechowski
1988 Opowieść o ośle i wole`,rola-Aniol,rez.Zajączkowski
1987 `Bal w operze`reż.Stebnicka
1987`Rajski ptak`,rola-Kasia,reż.Nowicki
1985`.:Królowa pszczół,rola -pszczółka,reż.Zajączkowski
1985`Księstwo Warszawskie`-młoda hrabianka,reż.Stebnicka

Role teatralne:
`Pułapka na myszy`,role-Molly Ralston,reż-Wollen
`Moralność Pani Dulskiej`rola-Hesia,reż.Guntner
Szkoła mężów`,rpla-Izabella,reż.Maciąg
`Wesele`,rola-Zosia,reż.Polony
`Płatonow`rola-Sasza, reż.Trela
`Swiętoszek`,rola-Marianna,reż.Zoń
`Paryżanin`,rola-Marie,reż.Mrożewski
`Mąż i żona`,rola-Justysia,reż.Gogolewski
`Fircyk w zalotach`,rola-Basia,reż.Piskosz
`Panna Tutli Putli`,rola-Pokojówka,reż.Orzechowski
`Pierścien i róża`,rola-Różyczka,reż.Orzechowski
`Kandyd`,rola-Pakita,reż.Orzechowski
`Czyż nie dobija się koni`,rola-Jackie Miller,reż,Weltchek
`Zielony gil`,rola-Fabio,reż-Dutkiewicz
`Dożywocie`,rola-Rózia,reż.Obara
`Markiz De Sade.....,rola-młoda Markiza,reż.Szlachtycz
`Pan Tadeusz`,rola-Zosia,reż.Rabczynska
`Zemsta`,rola-Klara,reż.Bączek
`Balladyna`,rola-Alina,reż.Rabczyńska
`Ania z Zielonego Wzgórza`,rola-Diana,reż,Kozak
`Uczeń diabła`,rola-Esterka,reż.Ziętarski
`Niedgysiejsze śniegi`,rola-On,reż.Sadowski


Spektakle:

1998 - PAN TADEUSZ (rola: Zosia) reż.: M.Rabczyńska
1997 - PANNA TUTLI-PUTLI (rola: Dzika Europejka Nędzarka) reż.: K.Orzechowski
1996 - DOŻYWOCIE (rola: Rózia) reż.: T.Obara
1995 - PRZEWRÓT SMOKU WAWELSKIEGO (rola: Smoczyca z Chin) reż.: J.Zoń
1995 - ZIELONY GIL (rola: Fabio) reż.: T.A. Dutkiewicz
1994 - CZYŻ NIE DOBIJA SIĘ KONI? (rola: Jackie Miller) reż.: A.Weltschek
1993 - PANNA TUTLI-PUTLI (obsada aktorska)reż.: Krzysztof Orzechowski
1993 - FIRCYK W ZALOTACH (rola: Basia) reż.: L.Piskorz
1993 - MĄŻ I ŻONA (rola: Justysia) reż.: Jerzy A. Braszka
1992 - PARYŻANIN (rola: Marie) reż.: Andrzej Mrożewski
1992 - WESELE(CO SIĘ KOMY W DUSZY... (rola: Zosia)reż.: A.Polony, A.Mrowiec
1992 - SZKOŁA MĘŻÓW, (rola:Izabela) reż.: R.Maciąg
1992 - MORALNOŚĆ PANI DULSKIEJ (rola: Hesia) reż.: J.Gunther (rola: Hesia)
1989 - PUŁAPKA NA MYSZY (rola: Mollie Ralston) reż.: I.Wollen