Laila Kwaśkiewicz

>> wróć do listy osób
 
  • Laila  Kwaśkiewicz
  • Laila  Kwaśkiewicz
  • Laila  Kwaśkiewicz
  • Laila  Kwaśkiewicz
  • Laila  Kwaśkiewicz

Płeć kobieta
Rok urodzenia 2008
Wzrost 128 cm
Waga 19 kg
Kolor włosów blond
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Wspinaczka
Pływanie
Rower
Rolki
Jazda na łyzwach
Jazda na nartach
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Doświadczenie:

Filmografia:

2015 - MYSZY I SZCZURY (rola: Dziewczynka)
2014 - odc. 1119 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Maja Antkowiak)
2014 - serial SŁOIKI (rola: Diana Michałek)
2014 - odc. 43 w serialu PIELĘGNIARKI (rola: Marysia Szymańska)
2013 - odc. 44 w serialu PRAWO AGATY (rola: Wnuczka Rybińskiej)

Reklamy:

2016 - KASA STEFCZYKA
2015 - FUNDACJA POLSAT
2015 - RADIO ZET
2015 - ANATOL
2015 - KASY STEFCZYKA
2015 - KLUB JEŻYKA
2015 - KOMFORT
2015 - ROKO - FUN Roko
2014 - KASY STEFCZYKA
2014 - Bank ING
2014 - BIEDRONKA
2014 - KUBUŚ
2014 - T- MOBILE
2013 - SUPREMIN

Inne:

2016 - Udział w sesji zdjęciowej dla NOSWEET
2016 - Udział w sesji zdjęciowej dla KATIE BABY
2015 - Udział w sesji zdjęciowej dla KOBIETA I ŻYCIE
2015 - Udział w pokazie mody Warsaw Fashion Street 2015
2015 - Udział w pokazie mody Cool Club
2015 - Udział w pokazie mody Kids by Ptak
2015 - Udział w pokazie mody Befado i Gino Rossi na Targach z Gwiazdami w PKiN
2015 - Udział w spocie ARCHITEKTURKI
2015 - Udział w kampanii społecznej OSTATNI DYŻUR
2015 - Udział w pokazie mody SMYK
2015 - Udział w programie MIASTO KOBIET (rola: Dziewczynka)
2014 - Udział w sesji zdjęciowej dla PRZYJACIÓŁKA