Rafael Stachowiak

>> wróć do listy osób
 
  • Rafael  Stachowiak
  • Rafael  Stachowiak
  • Rafael  Stachowiak
  • Rafael  Stachowiak
  • Rafael  Stachowiak
  • Rafael  Stachowiak

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1981
Wzrost 181 cm
Waga 78 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu zielone
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Pantomima
Prawo jazdy B
Akrobatyka
Szermierka
Pływanie
Żeglarstwo
Lekkoatletyka
Siatkówka
Koszykówka
Języki ojczyste niemiecki
Języki obce angielski brit.
niemiecki
angielski u.s.a.
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2006 - Dyplom Wyższej Szkoły Aktorskiej ERNST BUSCH w Berlinie

Doświadczenie zawodowe:

Filmografia:

2015 - OSTATNIA PODRÓŻ (DIE LETZTE REISE) (Obsada aktorska), reż.: Florian Baxmeyer
2015 - NOTRUF HAFENKANTE (Obsada aktorska), reż.: Regie Oren Schmuckler
2014 - NADZY WŚRÓD WILKÓW (NACKT UNTER WOLFEN) (Obsada aktorska), reż.: Philipp Kadelbach
2014 - MIEJSCE ZBRODNI (BREMER TATORT) (Obsada aktorska), reż.: Florian Baxmeyer
2014 - DONNA LEON, KOMISARZ BRUNETTI (Obsada aktorska), reż.: Sigi Rothemund
2013 - AM ENDE IST MAN TOT (NA KOŃCU WSZYSCY UMRZEMY) (Obsada aktorska), reż.: Daniel Lommatsch
2011 - DIE ERBIN (SPADKOBIERCZYNI) (Obsada aktorska), reż.: Uwe Janson
2011 - TABU - OBCA JEST DUSZA (Obsada aktorska), reż.: Christoph Stark
2010 - LOLLIPOP MONSTER (Obsada aktorska), reż.: Ziska Riemann
2010 - film krótkometrażowy FLIEG ODER STRIB (LEĆ ALBO UMIERAJ) (Obsada aktorska), reż.: Melanie Rhode
2010 - film krótkometrażowy DAS MADCHEN VON NEBENAN (DZIEWCZYNA Z SĄSIEDZTWA) (Obsada aktorska), reż.: Frank Lambertz
2009 - FRACHT (ZAŁADUNEK) (Obsada aktorska), reż.: Lisa Bierwirth
2009 - film krótkometrażowy A LITTLE RAIN (Obsada aktorska), reż.: Frank - Peter Lenze
2009 - film krótkometrażowy STUDIO 1 (Obsada aktorska), reż.: Jan Hehring
2008 - DUTSCHKE (Obsada aktorska), reż.: Stefan Krohmer
2008 - film krótkometrażowy IN DER STRAFKOLONIE (W KOLONI KARNEJ) (Obsada aktorska), reż.: Jurij Saule
2008 - film krótkometrażowy DURCHREISE (PRZEJAZDEM) (Obsada aktorska), reż.: Lisa Bierwirth
2008 - film krótkometrażowy HINTER DER TUR (ZA DRZWIAMI) (Obsada aktorska), reż.: Nikos Welter
2007 - MITTE 30 (PO 30-TCE) (Obsada aktorska), reż.: Stefan Krohmer

Spektakle:

2015 - LIEBE. TRILOGIE MEINER FAMILIE, EMIL ZOLA (Obsada aktorska), reż.: Luk Perceval Ruhrtrienale
2015 - DIE STUNDE DA WIR NICHTS VONEINANDER (GODZINA, W KTÓREJ NIC O SOBIE NIE WIEDZIELIŚMY) (Obsada aktorska), reż.: Tiit Ojasoo, Ene - Liis Semper
2015 - DER RING: SIEGFRIED (PIEŚCIEŃ NIBELUNGÓW: SIEGFRIEND/ZMIERZCH BOGÓW) (Obsada aktorska), reż.: Antú Romero Nunes
2014 - DIE TRAGODIE VON ROMEO UND JULIA (ROMEO I JULIA) (Obsada aktorska), reż.: Jette Steckel
2014 - BETRUNKENEN (PIJANI) (Obsada aktorska), reż.: Alexander Simon
2013 - DIE BRUDER KARAMASOW (BRACIA KARAMAZOW) (Obsada aktorska), reż.: Luk Perceval
2013 - MOBY DICK (Obsada aktorska), reż.: Antu Nunes
2013 - HANUMANS REISE NACH LOLLAND (PODRÓŻ HANUMANA DO LOLLANDII) (Obsada aktorska), reż.: Tiit Ojasoo, Ene - Liis Semper
2013 - DIE PROTOKOLLE VON TOULOUSE (PROTOKOŁY Z TULUZY) (Obsada aktorska), reż.: Malte C. Lachmann
2012 - EIN SOMMERNACHTSTRAUM (SEN NOCY LETNIEJ), reż.: Stefan Pucher
2012 - PLATONOW (PŁATONOW) (Obsada aktorska), reż.: Jan Bosse
2012 - DER KIRSCHGARTEN (SAD WIŚNIOWY) (Obsada aktorska), reż.: Luk Perceval
2011 - FALLING MAN (DON DELILLO SPADAJĄC) (Obsada aktorska), reż.: Sandra Strunz
2011 - ATROPA (TOM LANOYE) (Obsada aktorska), reż.: Antu Romero Nunes
2011 - WIR SIND HUNDERT (JONAS HASSEN KHEMIRI) (Obsada aktorska), reż.: Susanne Schwarz
2011 - MERLIN (Obsada aktorska), reż.: Antu Romero Nunes
2011 - DER RAUB DER SABINERINNEN (PORWANIE SABINEK), reż.: Herbert Fritsch
2010 - GROSSE FREIHEIT NR. 7 (Obsada aktorska), reż.: Luk Perceval
2010 - DER ENTERTAINER (JOHN OSBORNE) (Obsada aktorska), reż.: Christiane Pohle
2010 - DER GESTIEFELTE KATER (KOT W BUTACH) (Obsada aktorska), reż.: Wolf - Dietrich Sprenger
2009 - INVASION (JONAS HASSEN KHEMIRI (Obsada aktorska), reż.: Antu Romero Nunes
2009 - THE TRUTH ABOUT THE KENNEDYS (Obsada aktorska), reż.: Luk Perceval
2008 - LENZ (Obsada aktorska), reż.: Alexander Charim
2008 - PENTHESILEA (PENTEZYLEA) (Obsada aktorska), reż.: Luk Perceva
2008 - DER HUND, DIE NACHT UND DAS MESSER (Obsada aktorska)
2007 - DER HASSLICHE (Obsada aktorska)
2007 - LIEBE 1968 (Obsada aktorska)
2007 - KEBAB (Obsada aktorska)
2007 - STONING MARY (Obsada aktorska)
2007 - DER FREISCHUTZ (WOLNY STRZELEC), reż.: Falk Richter
2007 - ROOM SERVICE (Obsada aktorska)
2007 - BETRUNKEN GENUG ZU SAGEN ICH LIBE DICH? (Obsada aktorska)
2006 - DREI SCHWESTERN (TRZY SIOSTRY) (Obsada aktorska), reż.: Falk Richter
2006 - EIN SOMMERNACHTSTRAUM (SEN NOCY LETNIEJ) (Obsada aktorska), reż.: Thomas Ostermeier
2006 - TRAUER MUSS ELEKTRA TRAGEN (ŻAŁOBA PRZYSTOI ELEKTRZE), reż.: Thomas Ostermeier
2006 - KRIEMHILDS RACHE (Obsada aktorska)
2005 - TOD EINES HANDLUNGSREISENDEN (ŚMIERĆ KOMIWOJAŻERA) (Obsada aktorska), reż.: Dimiter Gotscheff
2005 - GLAUBE LIEBIE HOFFNUNG (Obsada aktorska)