Danuta Borowiecka

>> wróć do listy osób
 
  • Danuta Borowiecka
  • Danuta Borowiecka
  • Danuta Borowiecka
  • Danuta Borowiecka
  • Danuta Borowiecka

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1945
Wzrost 164 cm
Waga 70 kg
Sylwetka pulchna
Kolor włosów blond
Kolor oczu zielone
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży XL
Umiejętności Gra na gitarze
Gra na pianinie/fortepianie
Prawo jazdy B
Rower
Śpiew
Żonglerka
Języki obce niemiecki
rosyjski
angielski u.s.a.
Taniec Historyczny
Ludowy
Nowoczesny
Podstawy
Towarzyski
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

Dyplom aktorki dramatu,
Dyplom aktora estradowego,
Dyplom piosenkarski

Filmografia:

* 1995 - 2 w SUKCES... (1995) Obsada aktorska,
* 1993 - KRAJ ŚWIATA Obsada aktorska,
* 1993 - 5,14 w 40-LATEK. 20 LAT PÓŹNIEJ (żona sąsiada Staśka),
* 1992 - ZWOLNIENI Z ŻYCIA Obsada aktorska,
* 1987 - SALA NR 6 Obsada aktorska,
* 1987 - O RANY, NIC SIĘ NIE STAŁO!!! (księgowa),
* 1987 - 1979 - 1980 (7) w DORASTANIE Obsada aktorska,
* 1985 - PEWNEGO LETNIEGO DNIA... Obsada aktorska,
* 1985 - LUSTRO Obsada aktorska,
* 1985 - BARIERY Obsada aktorska,
* 1984 - 8, 10 w PAN NA ŻUŁAWACH (nauczycielka, żona Grabowskiego),
* 1984 - 11 w PAN NA ŻUŁAWACH Obsada aktorska