Milena Brzyska

>> wróć do listy osób
 
  • Milena Brzyska
  • Milena Brzyska
  • Milena Brzyska
  • Milena Brzyska
  • Milena Brzyska
  • Milena Brzyska
  • Milena Brzyska
  • Milena Brzyska
  • Milena Brzyska
  • Milena Brzyska
  • Milena Brzyska
  • Milena Brzyska
  • Milena Brzyska
  • Milena Brzyska
  • Milena Brzyska
  • Milena Brzyska
  • Milena Brzyska

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1986
Wzrost 160 cm
Waga 46 kg
Sylwetka drobna
Kolor włosów blond
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży XS
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Prawo jazdy B
Szermierka
Pływanie
Rolki
Taniec Latino
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2016 - Dyplom Szkoły Aktorskiej Haliny i Jana Machulskich w Warszawie

Doświadczenie zawodowe:

Filmografia:

2018 Ojciec Mateusz; reż. Filip Zylber; rola: pielęgniarka (odcinek 246)
2018 Barwy szczęścia; reż. Grzegorz Waller; rola: pielęgniarka
(odcinek1823)
2017 Mecenas Lena Barska; reż. Aleksander Gawek; rola: Aneta Rybka (odcinek 8)
2017 - odc. 42, 68, 69 w serialu KOMISARIAT (rola: Barbara Zawilska) reż.: M. Węgrzyn
2017 - odc. 1648, 1743 w serialu BARWY SZCZĘŚCIA (rola: Pielęgniarka) reż.: J. Skoczeń, K. Rogala
2017 - odc. 2 w serialu W RYTMIE SERCA (rola: kochanka Olafa) reż.: P. Wereśniak
2017 - odc. 2520, 2524 w serialu NA WSPÓLNEJ (rola: redaktorka TVN) reż.: P. Gorostiza, S. Kuźnik
2017 - odc. 1648 w serialu BARWY SZCZĘŚCIA (rola: pielęgniarka) reż.: J. Skoczeń.
2016 - serial RECEPTA NA MIŁOŚĆ (rola: Kochanka), reż.: P. Wereśniak
2016 - serial NA WSPÓLNEJ (rola: Kandydatka Sołecka), reż.: Z. Gruz
2016 - serial O MNIE SIĘ NIE MARTW (rola: Kobieta), reż.: M. Bochniak
2016 - serial MALANOWSKI I PARTNERZY (rola: Marcelina Wojnicka), reż.: J. Majewski
2015 - serial BARWY SZCZĘŚCIA (rola: Pielęgniarka)
2013 - serial KOCHAM. ENTER (rola: Anna Nowak), reż.: S. Sochacki

Spektakle:

2016 - spektakl dyplomowy BEAUTY BOX (rola: Mlynn), reż.: S. Królikowski/Teatr WARSawy
2016 - spektakl dyplomowy BLEEE... (rola: Antonio), reż.: A. Biernacki
2016 - spektakl dyplomowy WILKO. LETNISKO (rola: Jola Rudnicka), reż.: M. Olszewski/Teatr Powszechny w Warszawie

Reklamy:

2016 - MaxOn Active (rola: Kwiaciarka)
2016 - OLX (rola: Uczestniczka programu)
2016 - Kampania społeczna FAS
2016 - Biotebal (rola: Klientka)


Dubbing:

2017 - Gra komputerowa Star Wars: Battlefront II; dubbing
2017 - Reklama telewizyjna Entil Ukąszenia
2017 - Nagranie do centrali telefonicznej Kennametal
2017 - Nagranie reklamowe Dom Ofert
2017 - Nagranie do centrali telefonicznej Elektro-Plast
2016 - Spot radiowy: Elle - szaleństwo zakupów
2016 - Nagranie do centrali telefonicznej Yamazaki Mazak
2016 - Gra komputerowa Kardynał