Katarzyna Poczapynska

>> wróć do listy osób
 
  • Katarzyna Poczapynska
  • Katarzyna Poczapynska
  • Katarzyna Poczapynska
  • Katarzyna Poczapynska

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1989
Wzrost 160 cm
Waga 50 kg
Sylwetka drobna
Kolor włosów blond
Kolor oczu zielone
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży S
Agent aktorski Mirosława Niemczyk
mirka@skene.pl
+48 600 944 321
Umiejętności Pantomima
Śpiew
Gra na pianinie/fortepianie
Gra na gitarze
Wspinaczka
Pływanie
Jazda na łyzwach
Języki ojczyste rosyjski
ukraiński
Języki obce angielski brit.
rosyjski
ukraiński
Taniec Podstawy
poprzednie
następne
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

Dyplom Kijowskiego Uniwersytetu Kultury i Sztuki, Wydział Aktorski

Doświadczenie zawodowe:

Filmografia:

2015 - serial REALNA MISTYKA (Obsada aktorska)
2014 - serial RODZINNE DRAMATY (rola: Natalia)
2014 - serial 100 SPOSOBÓW BYĆ SZCZĘŚLIWĄ (Obsada aktorska)
2013 - film krótkometrażowy POROZMAWIAJ ZE MNĄ, TATA (Obsada aktorska)
2012 - serial POWRÓT MUCHTARA (Obsada aktorska)
2012 - film krótkometrażowy OSTATNI LIST (Obsada aktorska)
2011 - serial ZGODNIE (rola: Olga Wasylewska)

Spektakle:

SZKLANY ZWIERZYNIEC (rola: Laura)
MÓJ BIEDNY MARAT (rola: Lika)
ORKIESTRA (rola: Susanna)