Antoni Ostrouch

>> wróć do listy osób
 
  • Antoni Ostrouch
  • Antoni Ostrouch
  • Antoni Ostrouch
  • Antoni Ostrouch
  • Antoni Ostrouch
  • Antoni Ostrouch
  • Antoni Ostrouch
  • Antoni Ostrouch
  • Antoni Ostrouch
  • Antoni Ostrouch

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1958
Wzrost 175 cm
Waga 80 kg
Sylwetka proporcjonalna
Kolor włosów brunet
Kolor oczu piwne
Karnacja jasna
Agent aktorski Mirosława Niemczyk
mirka@skene.pl
+48 600 944 321
Umiejętności Prawo jazdy B
Języki obce angielski brit.
rosyjski
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

1981 - Dyplom Akademii Teatralnej

Doświadczenie zawodowe:

Filmografia:

2017 - ZAKŁAD KARNY - O STÓWĘ (rola: Naczelnik)
2016 - BODO (rola: cesarz Wilhelm)
2016 - odc. 1 w serialu BODO (rola: cesarz Wilhelm)
2015 - HISTORIA ROJA CZYLI W ZIEMI LEPIEJ SŁYCHAĆ (rola: `Burza`)
2010 - odc. 377, 383, 385, 396, 411 w serialu BARWY SZCZĘŚCIA (rola: Jacek, klient Dominiki)
2009 - odc. 356 w serialu BARWY SZCZĘŚCIA (rola: Jacek, klient Dominiki)
2009 - odc. 5, 8 w serialu SIOSTRY (rola: Mechanik Zdzisław)
2009 - odc. 9 w serialu SIOSTRY (rola: Strażak Zdzisław)
2008 - odc. 6 w serialu AGENTKI (rola: Barman)
2008 - odc. 95 w serialu KRYMINALNI (rola: Mirosław Tabor)
2008 - 288 w serialu RODZINA ZASTĘPCZA (rola: Mistrz hipnozy)
2008 - serial KLAN (rola: Angielski biznesmen)
2007 - odc. 119 w serialu DALEKO OD NOSZY (rola: Myśliwy)
2007 - odc. 19 w serialu POGODA NA PIĄTEK (rola: Ojciec młodocianej prostytutki)
2006 - odc. 14 w serialu OFICEROWIE (rola: Kierownik kasyna)
2006 - odc. 763, 768, 769, 770, 771, 772 w serialu ZŁOTOPOLSCY (rola: Maciej Kosa)
2005 - 2006 - serial WARTO KOCHAĆ (rola: Wiktor Milewski, ojciec Tomasza)
2005 - odc. 15 w serialu MAGDA M. (rola: Ojciec Patryka)
2005 - odc. 660, 666, 667 w serialu ZŁOTOPOLSCY (rola: Maciej Kosa)
2004 - odc. 13 w serialu KRYMINALNI (rola: Paweł Małek, przedstawiciel firmy jubilerskiej)
2004 - serial dokumentalny LUDZIE WŚRÓD LUDZI (Obsada aktorska)
2004 - odc. 2 w serialu OFICER (rola: Kierownik kasyna)
2004 - film dokumentalny - fabularyzowany WHO KILLED STALIN? (rola: Krusztaliow, ochroniarz Stalina)
2004 - odc. 601, 602, 648 w serialu ZŁOTOPOLSCY (rola: Maciek, wspólnik Florka)
2003 - serial dokumentalny LUDZIE WŚRÓD LUDZI (Obsada aktorska)
2003 - odc. 164 w serialu NA DOBRE I NA ZŁE (rola: Chruścicki)
2003 - odc. 12 w serialu TAK CZY NIE? (rola: Bogucki, urzędnik Ministerstwa Obrony Narodowej)
2003 - odc. 4 w serialu ZAGINIONA (rola: Albert Skoczylas `Konsul`, przywódca sekty `Raj`)
2003 - odc. 569, 571, 572, 577 w serialu ZŁOTOPOLSCY (rola: `Egzekutor` Maciek, kolega Florka)
2002 - serial SAMO ŻYCIE (rola: Lekarz ortopeda)
2002 - BEZ LITOŚCI (rola: Piotr Grauber `Gruby`, człowiek Starewicza)
2002 - odc. 20 w serialu KASIA I TOMEK (rola: Giovanni, szef restauracji)
2002 - odc. 1, 4, 5 w serialu SFORA (rola: Piotr Grauber `Gruby`, człowiek Starewicza)
2001 - serial WIĘZY KRWI (rola: Drwal `Czarny`)
2000 - odc. 12, 13 w serialu SŁONECZNA WŁÓCZNIA (rola: Lautaro, pilot śmigłowca)
1999 - OSTATNIA MISJA (rola: `Lenin`, człowiek szefa mafii w Paryżu)
1999 - SKOK (rola: Strażnik w areszcie)
1998 - serial GWIEZDNY PIRAT (rola: Zwiadowca Hooger)
1999 - serial KLAN (rola: Doktor Stańczak)
1997 - ŁÓŻKO WIERSZYNINA (rola: Andrzej)
1996 - ODWIEDŹ MNIE WE ŚNIE (rola: Strażnik)
1996 - odc. 10, 11 w serialu TAJEMNICA SAGALI (rola: Bortiegern, czarny książę)
1995 - film dokumentalny `MAPA POGODY`. JAROSŁAW IWASZKIEWICZ 1894 - 1980 (Obsada aktorska)
1995 - GRACZE (rola: Jose Ramirez Navaz `Azar`, zawodowy morderca)
1993 - odc. 5 w serialu 40-LATEK. 20 LAT PÓŹNIEJ (rola: Sąsiad pilnujący parkingu)
1992 - ENAK (rola: Zamachowiec)
1991 - CYNGA (Obsada aktorska)
1989 - LAWA (rola: Lokaj w scenie `Balu u Senatora`)
1985 - ...JESTEM PRZECIW (rola: Chłopak)
1980 - odc. 1 w serialu DOM (rola: Milicjant znęcający się nad dziewczyną)

Spektakle TV:

2012 - SZKOŁA ŻON (rola: Enryk)
2007 - AFERA MIĘSNA (rola: Dziennikarz radiowy)
1997 - CZŁOWIEK, KTÓRY BYŁ CZWARTKIEM (rola: Gregory)
1997 - POCZTA (rola: Strażnik)
1996 - BOSO, ALE W OSTROGACH (rola: Bokser)
1995 - DON KICHOT (rola: Mulnik)
1995 - KOBIETY U GROBU (rola: Judasz)
1994 - ACH, COMBRAY... (rola: Ojciec)
1994 - KORDIAN (Obsada aktorska)
1993 - NIEBIESKI PTAK (rola: Bochenek)
1992 - MOSKWA - PIETUSZKI (rola: Szatan)
1992 - POD WULKANEM (rola: Mężczyzna)
1991 - KOLEJKA (Obsada aktorska)
1990 - PRZYPOWIEŚĆ GŁUPCA (Obsada aktorska)
1989 - MAŁŻEŃSTWO MARII KOWALSKIEJ (rola: Ulizany)