Lukas Melnik

>> wróć do listy osób
 
  • Lukas Melnik
  • Lukas Melnik
  • Lukas Melnik

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1981
Wzrost 173 cm
Waga 78 kg
Sylwetka proporcjonalna
Kolor włosów blond
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Pantomima
Śpiew
Gra na pianinie/fortepianie
Gra na gitarze
Prawo Jazdy A
Prawo jazdy B
Jazda konna
Powożenie
Akrobatyka
Sztuki walki
Szermierka
Wspinaczka
Spadochron
Pływanie
Nurkowanie
Lekkoatletyka
Siatkówka
Koszykówka
Strzelectwo
Jazda na łyzwach
Jazda na nartach
Snowboard
Języki ojczyste czeski
słowacki
Języki obce angielski brit.
niemiecki
rosyjski
czeski
angielski u.s.a.
słowacki
poprzednie
następne
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

Janacek Academy of Music and Performing Arts w Brnie

Doświadczenie zawodowe:

Teatr w Ostravie

Filmografia:

2015 - serial MAMON (rola: Jakub Zidek)
2015 - serial JAN HUS (rola: Huss brat Jakuba)
2014 - serial PRIPADY 1. ODDELENI (rola: Merka)
2013 - ISABEL (rola: Morel)
2012 - L OLIMPIADE NASCOSTA (rola: Kasimir)
2012 - serial ZAZRAKY ZIVOTA (Obsada aktorska)
2009 - TRZY SEZONY W PIEKLE (rola: Żołnierz)
2009 - ZATRACENY PRINC (rola: Wojownik w pubie)
2008 - MAJ (rola: Żołnierz)
2007 - serial CETNICKE HUMORESKY (rola: Drugi nastolatek)