Marcin Błaszak

>> wróć do listy osób
 
  • Marcin Błaszak
  • Marcin Błaszak
  • Marcin Błaszak
  • Marcin Błaszak
  • Marcin Błaszak
  • Marcin Błaszak
  • Marcin Błaszak
  • Marcin Błaszak

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1980
Wzrost 176 cm
Waga 76 kg
Sylwetka proporcjonalna
Kolor włosów blond
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży L
Agent aktorski Mirosława Niemczyk
mirka@skene.pl
+48 600 944 321
Umiejętności Śpiew
Gra na innych instrumentach
Prawo jazdy B
Szermierka
Pływanie
Lekkoatletyka
Siatkówka
Koszykówka
Jazda na łyzwach
Języki obce angielski brit.
rosyjski
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2007 - Dyplom Eksternistyczny

Doświadczenie zawodowe:

Filmografia:

2017 - odc. 15 w serialu LEKARZE NA START (rola: Adam, mąż Anny)
2017 - odc. 662 w serialu NA DOBRE I NA ZŁE (rola: Michał)
2017 - odc. 132 w serialu NA SYGNALE (rola: Krzysztof)
2016 - odc. 217 w serialu OJCIEC MATEUSZ (rola: Igor)
2016 - odc. 662 w serialu NA DOBRE I NA ZŁE (rola: Michał)
2016 - odc. 132 w serialu NA SYGNALE (rola: Krzysztof)
2016 - serial KLAN (rola: Brajan)
2016 - film krótkometrażowy ŚWIETNE WIEŚCI (rola: Narzeczony Asi)
2015 - odc. 162 w serialu OJCIEC MATEUSZ (rola: Jan Dobrucki), reż.: F. Zylber
2013 - odc. 85 w serialu HOTEL 52 (rola: Kelner), reż.: G. Kuczeriszka
2012 - odc. 491 w serialu NA DOBRE I NA ZŁE (rola: Andrzej Głogowski), reż.: G. Lewandowski
2012 - odc. 1631 w serialu NA WSPÓLNEJ (rola: Boro), reż.: U. Urbaniak
2011 - odc. 7 w serialu PRAWO AGATY (rola: On), reż.: P. Yoka
2011 - odc. 871, 872, 873 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Ksiądz Jacek), reż.: J. Sypniewski
2009 - 2010 - serial PIERWSZA MIŁOŚĆ (rola: Wojtek Manicki), reż.: K. Łebski
2009 - odc. 22 w serialu OJCIEC MATEUSZ (rola: Jan Nowak), reż.: M. Dejczer
2008 - MAŁGOSIA CONTRA MAŁGOSIA (rola: Joachim), reż.: P. Hurlak,
2006 - odc. 7 w serialu MROK (rola: Blond cherubin)
2005 - odc. 46 w serialu DALEKO OD NOSZY (rola: Przystojny pacjent), reż.: K. Jaroszyński
2005 - odc. 22 w serialu KRYMINALNI (rola: Ochroniarz), reż.: P. Wereśniak
2005 - odc. 1, 7 w serialu NIANIA (rola: Patryk), reż.: J. Bogajewicz
2005 - CAMERA CAFE (Obsad aktorska), reż.: J. Bogajewicz

Spektakle:

2015 - ...COŚ JESZCZE MUSIAŁO BYĆ (rola: Mąż), reż.: I. Cywińska/Teatr Żydowski
2015 - DYBUK (rola: Pan Młody), reż.: M.Kleczewska/Teatr Żydowski
2015 - RUCHELE WYCHODZI ZA MĄŻ (rola: Aron Feldman), reż.: J. Papis/Teatr Żydowski
2013 - BÓG ZEMSTY (rola: Kabtzunim; Klientn), reż.: Szolem Asz/Teatr Żydowski
2012 - NOC CAŁEGO ŻYCIA (rola: Wysłannik), reż.: Sz. Szurmiej/Teatr Żydowski
2012 - ACH! ODESSA - MAMA... (rola: Sasza Sobkow), reż.: Jan Szurmiej/Teatr Żydowski
2011 - musicla OBERŻA POD ZŁOTYM ROGIEM (Obsada aktorska)/Teatr Żydowski
2010 - BORYS GODUNOW (rola: Borowiec Borysa), reż.: M. Treliński/Teatr Wielki Opera
2010 - KSIĘGA RAJU (rola: Pastuszek; Uczeń Chederu), reż.: P. Cieplak/Teatr Żydowski,
2009 - POŻARCIE KRÓLEWNY BLUETKI (rola: Paź), reż.: Z. Kozłowski/Teatr Ochoty
2008 - LALEK (rola: Lalek), reż.: A. Dziedzic
2008 - STRASZNA GOSPODA (rola: Welwel), reż.: J. Szurmiej/Teatr Żydowski
2008 - W NOCY NA STARYM RYNKU (rola: Chłopiec; Beznogi aresztant; Pieśniarz), reż.: Sz. Szurmiej/Teatr Żydowski
2007 - SKRZYPEK NA DACHU (rola: Mendel), reż.: J. Szurmiej/Teatr Żydowski

Spektakle Tv:

2008 - TAJNY WSPÓŁPRACOWNIK (rola: Lampart), reż.: K. Lang
2007 - DOKTOR HALINA (rola: Student), reż.: M. Wrona