Olga Chabros

>> wróć do listy osób
 
  • Olga Chabros
  • Olga Chabros
  • Olga Chabros
  • Olga Chabros
  • Olga Chabros
  • Olga Chabros
  • Olga Chabros
  • Olga Chabros
  • Olga Chabros
  • Olga Chabros
  • Olga Chabros
  • Olga Chabros
  • Olga Chabros
  • Olga Chabros

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1992
Wzrost 157 cm
Waga 67 kg
Sylwetka pulchna
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu brązowe
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Adrian Stanisławski
adrian@skene.pl
+48 600 949 373
Umiejętności Pantomima
Śpiew
Prawo jazdy B
Jazda konna
Akrobatyka
Szermierka
Pływanie
Siatkówka
Jazda na łyzwach
Jazda na nartach
Języki obce angielski brit.
niemiecki
Taniec Ludowy
Podstawy
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

Dyplom Warszawskiej Szkoły Filmowej, Kierunek Aktorstwo

Doświadczenie zawodowe:

Filmografia:

2013 - WARSAW BY NIGHT (rola: Dziewczyna na imprezie)

Spektakle:

2013 - NICLAND/SURVIVAL (rola: Pixie)

Etiudy:

2016 - ZNIEWAGA (rola: Dziewczyna)
2015 - KOROWÓD (rola: Ewa)
2015 - KOŁO FORTUNY (rola: Matka)
2014 - POSKROMIENIE ZŁOŚNICY (rola: Katarzyna)
2013 - TIRAMISU (rola: Bajerka)
2013 - CZWARTA SIOSTRA (rola: Tania)

Inne:

serial PRZYPADKI CEZAREGO P. (lektorka)