Justyna Chybowska

>> wróć do listy osób
 
  • Justyna Chybowska
  • Justyna Chybowska
  • Justyna Chybowska
  • Justyna Chybowska

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1991
Wzrost 173 cm
Waga 65 kg
Sylwetka proporcjonalna
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu brązowe
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży S
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Śpiew
Prawo jazdy B
Pływanie
Siatkówka
Języki obce angielski brit.
hiszpański
poprzednie
następne
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

ATCL Diploma `Trinity College London`
The London Academy of Music and Dramatic Art

Doświadczenie zawodowe:

Filmografia:

2016 - BRITANNIC (rola: Pielęgniarka), reż.: J. Cameron
2015 - NILINA (rola: Tancerka), reż.: A. Iftakar Chowdhury
2015 - BY THE SEA (statystowanie), reż. A. Jolie Pitt, B. Pitt
2015 - A DANGEROUS ARRANGEMENT (statystowanie), reż.: J. Camali
2014 - IMMEDIATE BOARDING (statystowanie), reż.: P. de Chauveron
2013 - ALL INCLUSIVE (statystowanie), reż.: H. Joof

Spektakle:

2016 - TAKING CARE OF BABY (rola: Donna), reż.: S. Oliver
2016 - A WOMAN ALONE (rola: Kobieta), reż.: S. Oliver
2016 - THE LAST FLOWER (Obsada aktorska)
2016 - I WANDERED LONELY AS A CLOUD (Obsada aktorska)
2015 - KING LEAR (rola: Goneril), reż.: S. Oliver
2015 - LOVE AND MONEY (rola: Debbie), reż.: S. Oliver
2015 - A... MY NAME IS ALICE (Obsada aktorska), reż.: S. Oliver
2015 - MEDEA (rola: Medea), reż.: S. Oliver
2015 - SAVE & HELP - SHE (Obsada aktorska), reż.: Ch. Grech
2014 - THE BACCHAE (rola: Agaue), reż.: Ch. Grech
2014 - GOODBYE CHARLES (rola: Jill), reż.: Ch. Grech
2014 - 4.48 PSYCHOSIS (rola: Kobieta), reż.: Ch. Grech
2013 - THE TRIAL OF JESUS (rola: Żona Heroda), reż.: A. Marshal
2012 - WE WILL NEVER FORGOT (Obsada aktorska), reż.: A. Fenech

Reklamy:

2016 - MCDONALD
2013 - KINNIE
2013 - MELITA WIFI