Katarzyna Wincza

>> wróć do listy osób
 
  • Katarzyna Wincza
  • Katarzyna Wincza
  • Katarzyna Wincza
  • Katarzyna Wincza

Płeć kobieta
Rok urodzenia 2009
Wzrost 132 cm
Waga 28 kg
Kolor włosów blond
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży S
Agent aktorski Ela Janicka
ela@skene.pl
+48 512 314 091
Umiejętności Śpiew
Akrobatyka
Pływanie
Jazda na nartach
Języki obce angielski brit.
Taniec Jazz
Balet
Musical
poprzednie
następne
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Doświadczenie:

Warsztatowa Akademia Musicalowa Pawła Podgórskiego

Filmografia:

2017 - odc. 13 s.10 w serialu KOMISARZ ALEX (rola: Joasia Szubert) reż.: P. Łopaciński

2017 - GRZEŚKI miniserial (rola: Beatka) reż.: K. Klementowicz

2017 - serial BOTOX (rola: Hania) reż.: P. Vega

Spektakle:

2017 - MAGICZNY LAS musical (rola: Maja) reż.: P. Podgórski

2017 - MUSICAL EXPRESS (role: Lalka, Meduza) Warsztatowa Akademia Musicalowa, Teatr Roma

2016 - ZORKA DZIEWCZYNKA Z GWIAZD,GWIEZDNY ŻEBRAK koncert Polskiego Radia (rola: dziewczynka z zapałkami) reż.: K.Stoparczyk

2016 - FABRYKA ZABAWEK musical (rola: Ania) reż.: P. Podgórski

2016 - KRÓL LEW, MUSICALOWA KSIĘGA BAJEK (rola: Zazu) Warsztatowa Akademia Musicalowa, Teatr Roma

2015 - AWANTURA O BASIĘ (rola: mała Basia Bzowska) reż.: C. Domagała / Teatr Rampa, Warszawa

2015 - AKADEMI APANA KLEKSA MUSICALOWY ODLOT (rola: uczeń) Warsztatowa Akademia Musicalowa, Teatr Roma

2014 - KRÓL LEW MUSICAL DREAM (rola: Kot) / Warsztatowa Akademia Musicalowa, Torwar

Reklamy:

2016 - KUBUŚ SOK 100%

2015 - AVON (rola: córka)

Głos:

2017 - MERCEDES BENZ

2017 - SMYK

2017 - DECATHLON

Inne:

2016 - Udział w filmie korporacyjnym ŻYWIEC ZDRÓJ (rola: Agentka)

2015 - Sesja zdjęciowa dla polskiej marki ubranek Aquademia, reklama internetowa i media społecznościowe

2014 - Występ gościnny z piosenką ?Miłość rośnie wokół nas? z musicalu ?Król Lew? Warsztatowa Akademia Musicalowa, Wigilia z Polsatem

2014 - Występ gościnny z piosenką z musicalu ?Król Lew?, Urodziny Kinder Niespodzianki, Stadion Narodowy