Tomasz Marczyński

>> wróć do listy osób
 
  • Tomasz Marczyński
  • Tomasz Marczyński
  • Tomasz Marczyński
  • Tomasz Marczyński
  • Tomasz Marczyński
  • Tomasz Marczyński
  • Tomasz Marczyński
  • Tomasz Marczyński
  • Tomasz Marczyński
  • Tomasz Marczyński
  • Tomasz Marczyński
  • Tomasz Marczyński
  • Tomasz Marczyński
  • Tomasz Marczyński
  • Tomasz Marczyński
  • Tomasz Marczyński

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1993
Wzrost 180 cm
Waga 72 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów blond
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Adrian Stanisławski
adrian@skene.pl
+48 600 949 373
Umiejętności Śpiew
Jazda konna
Powożenie
Sztuki walki
Szermierka
Wspinaczka
Spadochron
Pływanie
Nurkowanie
Żeglarstwo
Lekkoatletyka
Siatkówka
Koszykówka
Strzelectwo
Jazda na łyzwach
Jazda na nartach
Snowboard
Języki obce angielski brit.
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie :

Dyplom - Państwowa Wyższa Szkoła Filmowa, Telewizyjna i Teatralna w Łodzi.

Doświadczenie zawodowe :

Filmografia:

2018 - NA SYGNALE odc. 186 (Obsada aktorska: mężczyzna)
2017 - SOYER (sprzątacz/DJ) reż.: Ł. Barczyk
2015 - etiuda szkolna 10 : 15 NA POGRZEB (obsada aktorska)
2015 - etiuda szkolna BRACIA (rola: chłopak z miasta )
2015 - etiuda szkolna TADEUSZ (obsada aktorska)

Spektakle:

2016 - ZBRODNIA I KARA (rola: Razumichin (gościnnie)) reż.: M. Bogajewska / Teatr im. Aleksandra Fredry Gniezno
2015 - SPADAJĄC (obsada aktorska) reż.: M. Brzozowski / Centrum Kultury Niezależnej Teatr Szwalnia Łódź
2015 - DERBY. BIAŁOCZERWONI (rola: Kibic/świadek) reż.: T. Rodowicz / Stowarzyszenie Teatralne ?Chorea? Łódź