Nikodem Wodzyński

>> wróć do listy osób
 
  • Nikodem Wodzyński
  • Nikodem Wodzyński
  • Nikodem Wodzyński
  • Nikodem Wodzyński
  • Nikodem Wodzyński
  • Nikodem Wodzyński
  • Nikodem Wodzyński
  • Nikodem Wodzyński

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 2008
Wzrost 135 cm
Waga 30 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów blond
Kolor oczu zielone
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży S
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Śpiew
Gra na pianinie/fortepianie
Gra na perkusji
Pływanie
Lekkoatletyka
Taniec Breakdance
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

IV klasa Szkoły Muzycznej - perkusja, instrumenty perkusyjne.


Doświadczenie zawodowe:


Filmografia:

2017 - serial youtube dla ABSTRACHUJE Nieprzygotowani

2017 - film ABSTRACHUJE lata 20 kontra teraźniejszość

2017 - teledysk muzyczny FLOYD SHAKIM

2018 - serial Sekrety Rodzinne

2018 - serial O mnie się nie martw

Reklamy:

Reklamy;

2011 ? reklama VIZIR

2016 ? reklama Wygibajki MiniMini+

2017 - reklama SKODA

2017 ? reklama SMYK

2018 - reklamy SMYK

2018 - reklama KINER

2018 - reklama Wizir (Anna Starmach)

2018 - reklama Good Walley

2018 - reklama ŻABKA

2018 - reklama EMPIK



Inne:

2017 / 2018 - model SMYK
2017 - Model AQADEMIA
2017 - SMOCK
WYGIBAJKI MINIMINI - prowadzący program