Grażyna Laszczyk-Frycz

>> wróć do listy osób
 
  • Grażyna Laszczyk-Frycz
  • Grażyna Laszczyk-Frycz
  • Grażyna Laszczyk-Frycz
  • Grażyna Laszczyk-Frycz
  • Grażyna Laszczyk-Frycz
  • Grażyna Laszczyk-Frycz
  • Grażyna Laszczyk-Frycz
  • Grażyna Laszczyk-Frycz
  • Grażyna Laszczyk-Frycz
  • Grażyna Laszczyk-Frycz
  • Grażyna Laszczyk-Frycz
  • Grażyna Laszczyk-Frycz
  • Grażyna Laszczyk-Frycz
  • Grażyna Laszczyk-Frycz
  • Grażyna Laszczyk-Frycz
  • Grażyna Laszczyk-Frycz
  • Grażyna Laszczyk-Frycz
  • Grażyna Laszczyk-Frycz
  • Grażyna Laszczyk-Frycz
  • Grażyna Laszczyk-Frycz
  • Grażyna Laszczyk-Frycz

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1954
Wzrost 164 cm
Waga 65 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu piwne
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży L
Agent aktorski Ewa Rączy
e.raczy@skene.pl
+48 602 785 261
Umiejętności Prawo jazdy B
Jazda konna
Szermierka
Pływanie
Tenis ziemny
Jazda na łyzwach
Języki obce angielski brit.
francuski
rosyjski
angielski u.s.a.
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

1978 - dyplom Państwowej Wyższej Szkoły Teatralnej w Krakowie


Doświadczenie zawodowe:


Filmografia:

2016 - JESTEM MORDERCĄ (rola: matka nieżyjącego)
2016 - odc. 647 w serialu NA DOBRE I NA ZŁE (rola: teściowa Eli)
2015 - odc. 1158 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: sąsiadka)
2012 - odc. 108 w serialu OJCIEC MATEUSZ (rola: Hanna Brodzka)
2011 - odc. 20 w serialu JULIA (rola: sąsiadka Anity)
2010 - odc. 41 w serialu OJCIEC MATEUSZ (rola: Marzena Florek, pracownica opieki społecznej)
2009 JANOSIK. PRAWDZIWA HISTORIA (obsada aktorska_
2006 - film fabularny, telewizyjny POPE JOHN PAUL II (rola: Polka)
2005 - odc. 7 w serialu WIEDŹMY (rola: pracownica salonu piękności)
2004 - odc. 16 w serialu BULIONERZY (rola: dyrektorka pogotowia opiekuńczego)
2003 - serial NA WSPÓLNEJ (rola: ciotka Joanna)
2001 - odc. 1, 3 w serialu SAMO NIEBO (rola: sekretarka)
1997 - odc. 19 w serialu DOM (obsada aktorska)
1996 - spektakl telewizyjny BAL BŁAZNÓW (obsada aktorska)
1996 - DESZCZOWY ŻOŁNIERZ (obsada aktorska)
1995 - odc. 1,2 w serialu EKSTRADYCJA (rola: barmanka Małgosia)
1994 - Film fabularny, telewizyjny POLSKA ŚMIERĆ (rola: policjantka)
1991 - 3 DNI BEZ WYROKU (rola: Zośka)
1989 - BAL NA DWORCU W KOLUSZKACH (rola: Beata)
1989 - CO LUBIĄ TYGRYSY (rola: pokojówka)
1987 - BEZ GRZECHU (rola: pielęgniarka Maria)
1987 - Film fabularny, telewizyjny BRAWO MISTRZU (obsada aktorska)
1986 - Film fabularny, telewizyjny KALEJDOSKOP (rola: matka Joasi)
1985 - OGNISTY ANIOŁ (obsada aktorska)
1983 - NADZÓR (rola: ciężarna więźniarka)
1982 - odc. 7 w serialu BLISKO, CORAZ BLIŻEJ (obsada aktorska))
1980 - odc. 7, 8 w serialu Z BIEGIEM LAT, Z BIEGIEM DNI... (rola: Mela Dulska, córka Anieli i Felicjana)
1979 - HOTEL KLASY LUX (rola: siostrzenica Satały)


Spektakle telewizyjne:

1990 - BÓG (rola: Wendy)
1985 - LOTTA (rola: Córka Lotty)
1985 - OBSESJE (rola: Dziewczyna)
1980 - IRKUCKA HISTORIA (obsada aktorska)
1980 - ROMANS Z WODEWILU (rola: Walek
1979 - WESOŁE KUMOSZKI Z WINDSORU (rola: Anna Page)
1978 - LORENZACCIO (rola: Luiza Strozzi)


Spektakle:

1998 - DYBUK (rola: Chroma) reż.: A. Wajda / Stary Teatr im. Heleny Modrzejewskiej Kraków
1987 - WRACAJ NATYCHMIAST JIMMY DEAN, JIMMY DEAN (rola: Edna Louise) reż.: P. Boehm / Stary Teatr im. Heleny Modrzejewskiej Kraków
1985 - MIASTO SNU (rola: Aktoreczka) reż.: K. Lupa / Stary Teatr im. Heleny Modrzejewskiej Kraków
1983 - MARIA (rola: Helena) reż.: E. Lubaszenko / Stary Teatr im. Heleny Modrzejewskiej Kraków
1982 - MORD W KATEDRZE (rola: Kobieta z Canterbury) reż.: J. Jarocki / Stary Teatr im. Heleny Modrzejewskiej Kraków
1982 - ORESTEJA (rola: Jedna z chóru Branek Trojańskich) reż.: Z. Hübner / Stary Teatr im. Heleny Modrzejewskiej Kraków
1981 - POWRÓT ODYSA (rola: Dziewka) reż.: K. Lupa / Stary Teatr im. Heleny Modrzejewskiej Kraków
1980 - ROMANS Z WODEWILU (rola: Walek) reż.: M. Stebnicka / Stary Teatr im. Heleny Modrzejewskiej Kraków
1979 - SEN O BEZGRZESZNEJ (role: Infantka, Sanitariuszka) reż.: J. Jarocki / Stary Teatr im. Heleny Modrzejewskiej Kraków
1979 - JAN KOCHANOWSKI (obsada aktorska) reż.: J. Korwin-Kochanowski / Stary Teatr im. Heleny Modrzejewskiej Kraków
1978 - Z BIEGIEM LAT, Z BIEGIEM DNI... (role: Maska I, Mela Dulska) reż.: A. Wajda Andrzej, A. Polony / Stary Teatr im. Heleny Modrzejewskiej Kraków
1976 - ZAMEK (rola: Pepi) reż.: W. Szulczyński / Teatr im. Juliusza Słowackiego Kraków