Ewa Szlachcic

>> wróć do listy osób
 
  • Ewa Szlachcic
  • Ewa Szlachcic
  • Ewa Szlachcic
  • Ewa Szlachcic

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1982
Wzrost 160 cm
Waga 50 kg
Sylwetka proporcjonalna
Kolor włosów blond
Kolor oczu piwne
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Adrian Stanisławski
adrian@skene.pl
+48 600 949 373
Umiejętności Śpiew
Języki obce angielski brit.
Taniec Klasyczny
Nowoczesny
poprzednie
następne
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy
Profile zawodowe
> Aktor> Recital
Tworzy również z:
Dream Girls
Resume Wykształcenie:

2006 - 2010 - Zespół Państwowych Szkół Muzycznych im.F.Chopina w Warszawie, wydział wokalny, sekcja piosenki
2001 - 2005 - Akademia Teatralna im.A.Zelwerowicza w Warszawie, Wydział Sztuki Lalkarskiej w Białymstoku, Kierunek - Aktorstwo

Filmografia:

2011 - serial REZYDENCJA (rola: Zuza Konieczna)
2010 - serial SĄD RODZINNY (Obsada aktorska)
2007 - serial PLEBANIA (Obsada aktorska)

Spektakle:

2010 - PIOSENKI KTÓRE LUBIMY OGLĄDAĆ/Teatr Mały w Łodzi
2010 - ABAN I BEZPIECZNY PRZEJAZD/Teatr KTO
2004 - KRÓTKI KURS DOBREGO SMAKU reż.: W.Szelachowski
2005 - WARSTWY reż.: L.Mądzik
2005 - RUDZIELEC reż.: E.Bass

Reklamy:

2010 - Reklama muzyczno - taneczna napojów HELLENA

Dubbing:

BARBIE GWIEZDNA PRZYGODA (rola: postać Sheena i Kareena)
BARBIE ROCKOWA KSIĘŻNICZKA (rola: postać Genevieve)
GIRLZ 4 LIFE (rola: Livy)
STAR DARLINGS (rola: Cassie)
MR PEABODY I SHERMAN (rola: postać Królowa Isabela, Joanna Darc)
LEGO FRIENDS (rola: postać Livy)

Nagrody:

2010 - Nagroda Główna na festiwalu PEJZAŻ BEZ CIEBIE 2010 w Bydgoszczy
2008 - Pierwsze miejsce na Ogólnopolskim festiwalu NAKIELSKA SCENA MUZYCZNA 2008, wyróżnienie dla najlepszej wokalistki
2007 - Grand Prix Międzynarodowego Festiwalu MUZYCZNA JESIEŃ 2007 w Grodkowie
2005 - SREBRNA PODKOWA w Bliskich Spotkaniach z poezją śpiewaną
2001 - I Nagroda w IV Spotkaniach z Poezją Śpiewaną JESIENNE NASTROJE
I Nagroda w Ogólnopolskim Konkursie Recytatorskim w turnieju poezji śpiewanej w eliminacjach wojewódzkich, udział w spotkaniu finałowym we Włocławku

Inne:

2009 - Nagranie debiutanckiego albumu zespołu Way No Way
2008 - 2009 - MLECZNA TRASA - Trasa koncertowa z zespołem Way No Way, warsztaty muzyczne z młodzieżą
2005 - 2006 - Prowadzenie warsztatów teatralnych i plastycznych z dziećmi i młodzieżą
2004 - Trasa koncertowa w ramach STUDIA LATO Radia Białystok
2004 - Organizacja i koordynacja imprez kulturalnych w Klubie
Festiwalowym, przy współpracy z Białostockim Ośrodkiem
Kultury ,w ramach II Międzynarodowego Festiwalu Szkół
Lalkarskich w Białymstoku
2004 - Przygotowanie dwóch samodzielnych miniatur teatralnych
(KALEJDOSKOP i RETRO) - pokaz w ramach II Międzynarodowego Festiwalu Szkół Lalkarskich
2003 - Recital piosenki poetyckiej w ramach JESIENNYCH SPOTKAŃ Z POEZJĄ w Białymstoku
2003 - Udział w Międzynarodowym Festiwalu Solistów Lalkarzy w Łodzi
2002 - Udział w I Międzynarodowym Festiwalu szkół Lalkarskich w Białymstoku - opieka nad grupami angielskojęzycznymi
2001 - Przygotowanie i prowadzenie gali rozdania nagród JEDENASTKI