Krystian Krewniak

>> wróć do listy osób
 
  • Krystian Krewniak
  • Krystian Krewniak
  • Krystian Krewniak
  • Krystian Krewniak
  • Krystian Krewniak
  • Krystian Krewniak
  • Krystian Krewniak
  • Krystian Krewniak
  • Krystian Krewniak
  • Krystian Krewniak
  • Krystian Krewniak
  • Krystian Krewniak
  • Krystian Krewniak
  • Krystian Krewniak

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1985
Wzrost 188 cm
Waga 80 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów blond
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży L
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Pantomima
Śpiew
Gra na pianinie/fortepianie
Gra na gitarze
Gra na perkusji
Prawo jazdy B
Sztuki walki
Pływanie
Siatkówka
Jazda na łyzwach
Śpiew operowy
Języki obce angielski brit.
niemiecki
Taniec Step
Funky
Jazz
Charakterystyczny
Współczesny
Balet
Musical
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2014- Państwowy Egzamin Eksternistyczny dla aktrów dramatu Związku Aktorów Scen Polskich

2008-2012- Akademia Muzyczna w Gdańsku wydział Wokalno0 Aktorski specjalność Musical

Filmografia:

2019- odc w serialu KLAN (obsada aktorska)
2012- odc.846 w serialu BARWY SZCZĘŚCIA (rola: pracownik hotelu)
2008- główna rol aw filmie ŚWITEM, reż.: Grzegorz Szafrański

Spektakle:

2010- TRZY SIOSTRY (rola: Aleksander Wierszynin)
2010- ZIMA POD STOŁEM (rola: Dragomir)
2010- KTO SIĘ BOI VIRGINI WOLF (rola: George)
2010- ŚWIĘTOSZEK (rola: Orgon)
2011- SEN NOCY LETNIEJ (rola: Oberon, Demetriusz)
2011- PLĄSKA (rola: Armand)
2011- DŁUGI OBIAD ŚWIĄTECZNY (rola: Brandon)
2011- PANNA JULIA (rola: Jean)
2012- musical WONDERFUL TOWN (rola: Tour Guid, Valenti, Timothy)
2012- musical MY MUSICAL DREAM
2013- musical W CIENIU (rola: Pisarz, Pietro)
2013- musical JESUS CHRIST SUPERSTAR (rola: Jezus)
2014- musical PRZEŚLICZNA WIOLONCZELISTKA (rola: Czarny)
2015- musical RODZINA ADAMSÓW (rola: Wujaszek Fester)
2016- BEAUTIFUL THING
2016- musical ICH MACH MEIN DING (rola: Micha)
2016- COMEDIAN HARMONISTS (rola: Colin)
2017- rewia BLUE ELEMENTS (rola: Król Oceanów)
2017- MAGIE DES MUSICALS (rola: Peter Priegan)
2017- rewia WUNDERLAND (rola: Avatar)
2018- spektakl taneczny ICH HAB NOCH EINEM KOFFER IN BERLIN
2018- 80ER SHOW
2018- rewia BAILANDO