Diana Hoffmann

>> wróć do listy osób
 
  • Diana Hoffmann
  • Diana Hoffmann
  • Diana Hoffmann
  • Diana Hoffmann
  • Diana Hoffmann
  • Diana Hoffmann
  • Diana Hoffmann

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1981
Wzrost 170 cm
Waga 53 kg
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu zielone
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży S
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Pantomima
Śpiew
Prawo jazdy B
Akrobatyka
Spadochron
Pływanie
Siatkówka
Strzelectwo
Jazda na łyzwach
Języki obce francuski
angielski u.s.a.
Taniec Klasyczny
Ludowy
Współczesny
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

- Warszawska Szkoła Filmowa Aktorstwo w trakcie

2010 - PWSFTViT w Łodzi Wydział Operatorski I Realizacji Tv (Realizacja obrazu filmowego,telewizyjnego w specjalnosci -Realizacja Programów Dziennikarakich)

Teatr:

2000 - Traviata
2000 - Borys Godunow

Filmografia:

2019 - Serial ZAWSZE WARTO (rola: modelka) odc 11
2019 - Film FURIOZA (rola: tancerka)
2019 - Serial NA WSPÓLNEJ odc. 2980
2019 - Serial SZPITAL odc. 933
2016 - Serial GLINIARZE odc 21
2016 - Serial MALANOWSKI I PARTNERZY odc.784
2015 - Serial NA SYGNALE odc.80 sezon 3
2013 - Serial DROGÓWKA (rola: prostytutka) w napisach Hoffman
2011 - Serial INSTYNKT (rola: kobieta na ulicy) odc.6
2010/2011 - Serial PROSTO W SERCE (rola: matka artura) odc 7 w napisach Hoffman
2007 - Serial MALANOWSKI I PARTNERZY odc. 127
2006 - Serial ZŁOTOPOLSCY (obsada aktorska)
2005 - Serial ZŁOTOPOLSCY (rola: wiezniarka)
2005 - Serial NA DOBRE I NA ZŁE (rola: pielegniarka)
2004 - Serial CZEGO BOJĄ SIĘ FACECI CZYLI SEKS W MNIEJSZYM MIEŚCIE (rola: tancerka) 3 odcinki
2004 - Serial SFORA (rola: dziewczyna przy barze)

Reklamy:

2019 - Sklep z zabawkami EMAJ
2018 - Mikołajkowy blok reklamowy POLSAT
2018 - Film wizerunkowy GOOD TIME DAY SPA
2013 - MERITUM BANK

Programy tv:

2010 - SZAŁ CIAŁ
2006 - MAM TALENT

Programy tv: prezenterka prowadzaca

- 4clubbers tv (relacje, wywiady)
- ITV prezenterka programu Discostacja
- 9Live International GmbH Monachium:
- Ale Kasa dla tv Polsat
- Klejnot Tv polonia 1
- Łatwa kasa Tele 5

Prezenterka w stacjach:

- TVN
- POLSAT
- POLONIA 1
- TVN GRA
- TELE 5
- ITV
- ONTV