Maciej Gąsiorek

>> wróć do listy osób
 
  • Maciej Gąsiorek
  • Maciej Gąsiorek
  • Maciej Gąsiorek
  • Maciej Gąsiorek
  • Maciej Gąsiorek
  • Maciej Gąsiorek
  • Maciej Gąsiorek
  • Maciej Gąsiorek

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1965
Wzrost 173 cm
Waga 86 kg
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu niebieskie
Umiejętności Jazda konna
Jazda na nartach
Rolki
Żeglarstwo
Języki obce niemiecki
rosyjski
angielski brit.
Resume Wykształcenie:

1992 - PWST Wrocław

Filmografia:

2009 - PIKSELE (Sushi master),
2008 - 3 w DORĘCZYCIEL (wodzirej; w napisach nazwisko: Gąsiorowski),
2007 - 70 w EGZAMIN Z ŻYCIA (menadżer klubu),
2006 - JA WAM POKAŻĘ! (policjant),
2006 - 6 w ALE SIĘ KRĘCI! (Jerzy Nakręt, fotoreporter Świata Gwiazd),
2005 - 82,83 w PENSJONAT POD RÓŻĄ (dziennikarz Jurek, kolega Mirka),
2005 - PARĘ OSÓB, MAŁY CZAS (robotnik),
2005 - 15 w KRYMINALNI (dozorca),
2004-2009 - PIERWSZA MIŁOŚĆ (Jerzy Dąbrowski, właściciel pieczarkarni pod Wadlewem, w której miał pracować Andrzej Pałkowski),
2004 - 267 w M JAK MIŁOŚĆ (Jarosław Morawski, trener koszykarzy na wózkach inwalidzkich),
2003 - SERIA II w KASIA I TOMEK (świadek; odcinek 31),
2003 - SERIA III w KASIA I TOMEK (strażnik; odcinek 12),
2002 - 439 w ZŁOTOPOLSCY (Mietek),
2002 - WSZYSCY ŚWIĘCI w ŚWIĘTA POLSKIE (żandarm niemiecki),
2002 - 117 w NA DOBRE I NA ZŁE (Rysio, przyjaciel Filipa),
2002 - SERIA I w KASIA I TOMEK (policjant, znajomy Stefana; tylko głos; odcinek 23),
2001 - 317,319,322,323,327,329,342,354,369,370,379 w ZŁOTOPOLSCY (Mietek, policjant na Dworcu Centralnym),
2000 - 206,208,224,225,227,231,234,237,240,243,244,246,248,249, 251-253,255,258,261,263,266,284,286, 292,299,295-297 w ZŁOTOPOLSCY (Mietek, policjant na Dworcu Centralnym),
1999 - 111/112,116/117,122-124,126-128,135,140,151,155/156, 165, 170,172,174-181 183,186/187,190,197 w ZŁOTOPOLSCY (Mietek, policjant na Dworcu Centralnym),
1999 - TRZY SZALONE ZERA (policjant),
1998 - 27,32,34,36,41/42,47/48,54,59,68-70,75,77-80,86/87, 90/91,
95/96, 108,110 w ZŁOTOPOLSCY (Mietek, policjant na Dworcu Centralnym),
1998 - 12, 24 w 13 POSTERUNEK Obsada aktorska,
1997 - 5 w 13 POSTERUNEK (sanitariusz ze szpitala psychiatrycznego),
1994 - 7,18, 24 w RADIO ROMANS (policjant, informator Stefana)

Spektakle:

2008 - OBCY (Doktor Zalewski), reż.: T.Kurpias
2008 - AWANTURA W PIEKLE (Belzebub), reż.: C.Domagała
2006 - DZIWNAKI I ŚWIĘTO LASU, reż.: R.Tondera
2005 - CYWILIZACJA VIVAT! (Odkrywca), reż.: R.Tondera
2004 - MIŁOŚĆ I KREW, reż.: A.Hanuszkiewicz
2002 - O DWÓCH TAKICH, CO UKRADLI... (Muzykant;Oberżysta;Drapichrust), reż.: C.Domagała
2002 - KORDIAN (Diabeł), reż.: A.Hanuszkiewicz
2002 - EROS I DRAŻNIĘTA (Tyrsis), reż.: A.Hanuszkiewicz
2001 - W IMIĘ OJCA STRINDBERGA (Nojd), reż.: A..Hanuszkiewicz
1999 - CZUPUREK (Gęsior), reż.: A.Hanuszkiewicz
1998 - WESELE (Czepiec), reż.: A.Hanuszkiewicz
1997 - ROMEO I JULIA (Tybalt), reż.: A.Hanuszkiewicz
1996 - BALLADYNA (Grabiec), reż.: A.Hanuszkiewicz
1995 - LILLA WENEDA (Ślaz), reż.: A.Hanuszkiewicz
1994 - ŚPIEWNIK DOMOWY (Wieśniak,Chłopiec,Wojskowy),
reż.: M.Fołtyn
1994 - KARTOTEKA (Młody mężczyzna), reż.: J.Kilian
1993 - NASZA EJST NOC, reż.: M.Pacuła
1993 - ZEMSTA (Wacław; Mularz), reż.: Z.Bogdański
1993 - LILLA WENEDA (Ślaz), reż.: A.Hanuszkiewicz
1993 - FERDYDURKE (Gałkiewicz), reż.: W.Śmigasiewicz
1992 - PASTORAŁKA (Pachoł,Ryczywół I), reż.: A.Kilian