Przemysław Kozłowski

>> wróć do listy osób
 
  • Przemysław Kozłowski
  • Przemysław Kozłowski
  • Przemysław Kozłowski
  • Przemysław Kozłowski
  • Przemysław Kozłowski
  • Przemysław Kozłowski
  • Przemysław Kozłowski
  • Przemysław Kozłowski
  • Przemysław Kozłowski
  • Przemysław Kozłowski
  • Przemysław Kozłowski
  • Przemysław Kozłowski
  • Przemysław Kozłowski
  • Przemysław Kozłowski
  • Przemysław Kozłowski
  • Przemysław Kozłowski

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1969
Wzrost 181 cm
Waga 82 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów pieprz i sól
Kolor oczu piwne
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Jazda konna
Jazda na nartach
Pływanie
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy > Posłuchaj nagrań
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

1994 - PWST w Krakowie

Filmografia:

2008 - 91 w KRYMINALNI (Bogdan Kamiński Bogart),
2007 - TAJEMNICA TWIERDZY SZYFRÓW Obsada aktorska,
2007 - 46 w BIURO KRYMINALNE (Piotr Krośniak),
2006 - 54 w FALA ZBRODNI Obsada aktorska,
2004-2009 - PIERWSZA MIŁOŚĆ (2004 - 2009; serial tv) (Zenek, robotnik na budowie, na której pracował Artur Kulczycki),
2002-2009 - SAMO ŻYCIE (mężczyzna, który pod budynkiem redakcji gazety Samo Życie napadł na Teresę Jankowską),
1997 - MŁODE WILKI 1/2 (Czapla),
1996 - POZNAŃ 56 Obsada aktorska,

Spektakle:

1995 - PAN JOWIALSKI (Ludmir), reż.: R.Kordziński
1995 - JAK WAM SIĘ PODOBA (Oliwer), reż.: J.Zembrzuski
1996 - EDMOND (Mężczyzna na zapleczu lombardu, Karciarz),
reż.: L.Raczak
1996 - NOC WALPURGII...(Paszka Jeriemin), reż.: W.Modestowicz
1997 - KOWAL MALAMBO (Mefisto), reż.: P.Łysak
1997 - WOYZECK (Andrzej), reż.: M.Bednarkiewicz
1998 - TRYPTYK WYSPIAŃSKI (Patroklos; Aojdes), reż.: M.Fiedor
1998 - DON JUAN (Don Alonzo), reż.: W.Matuszewski
1999 - CHOROBA MŁODOŚCI (Freder), reż.: I.Kempa
1999 - KRWAWE GODY (Leonardo), reż.: J.Nowara
1999 - ŚLUB (Henryk;Syn i Książę), reż.: W.Śmigasiewicz
1999 - KRÓLOWA ŚNIEGU (Książę, Narcyz, Wicher, Zbój), reż.: W.Nurkowski
2000 - TUMOR MÓZGOWICZ (Tengah), reż.: J.Nowara
2000 - TARTUFE (Wawrzyniec), reż.: J.Sut
2000 - ANTYKLIMAKS (Ojciec), reż.: zbiorowa
2000 - DIZADY DREZDEŃSKIE (Tomasz Zan), reż.: M.Prus
2001 - DZIADY (Strzelec/Lokaj/Belzebub/Duch), reż.: M.Sobociński
2001 - PIAF (Konferansjer, Marcel Cerdan), reż.: J.Szurmiej
2001 - KALEKA Z INISHMAAN (Babbybobby), reż.: B.Zaczykiewicz
2002 - MATKA JOANNA OD ANIOŁÓW (Ojciec Suryn), reż.: M.Fiedor
2002 - CZARUJĄCY KOROWÓD (Poeta), reż.: T.Hynek
2002 - IGRASZKI Z DIABŁEM (Solfernus), reż.: K.Deszcz
2003 - PODZIAŁ POŁUDNIA (Mesa), reż.: M.Pasieczny
2003 - FORMAT: REWIZOR (Działacz społeczny), reż.: M.Fiedor
2003 - EMILIA GALOTTI (Hektor Gonzaga), reż.: B.Zaczykiewicz
2004 - PROCES (Ksiądz), reż.: M.Fiedor
2004 - SSINOBRODY NADZIEJA KOBIET (Henryk Sinobrody),
reż.: M.Bogajewska
2004 - KOT W BUTACH (Stach; Szlachcic), reż.: B.Zaczykiewicz
2004 - MAKBET (Banquo, Medyk szkocki), reż.: M.Kleczewska
2005 - DOŻYWOCIE (Doktor Hugo), reż.: B.Zaczykiewicz
2006 - GOD.COM (Didi), reż.: T.Hynek
2006 - ODYS (Eurymachos), reż.: B.Zaczykiewicz
2006 - KRÓLOWA PIĘKNOŚCI Z LEENANE (Pato Dooley),
reż.: B.Wyszomirski
2006 - BAAL (Artysta, Baal, Drwal, Wielbiciel, Woźnica), reż.: M.Fiedor 2007 - BARDZO PROSTA HISTORIA (Pies Bury), reż.: B.Zaczykiewicz
2007 - SEN O JESIENI (Syn, Mężczyzna, Ojciec), reż.: T.Hynek
2007 - SĘDZIOWIE (Natan), reż.: K.Rekowski
2008 - O LEPSZY ŚWIAT (Żołnierz), reż.: T.Konina
2008 - OPOWIEŚCI LASKU WIEDEŃSKIEGO (Alfred), reż.: M.Kleczewska
2008 - ZAGŁADA LUDU ALBO MOJA WĄTROBA JEST BEZ SENS (Hermann),
reż.: G.Wiśniewski
2009 - ROWERZYŚCI (Manfred), reż.: A.Augustynowicz