Waldemar Cudzik

>> wróć do listy osób
 
  • Waldemar Cudzik
  • Waldemar Cudzik
  • Waldemar Cudzik
  • Waldemar Cudzik

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1960
Wzrost 181 cm
Kolor włosów blond
Kolor oczu niebieskie
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
poprzednie
następne
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

1991 - PWST Kraków

Filmografia:

2005 - NIE MA TAKIEGO NUMERU Obsada dubbingu,
2000 - 41 w NA DOBRE I NA ZŁE (Marcin Lipowski, architekt wnętrz),
1997 - DARMOZJAD POLSKI (kelner)

Spektakle:

2009 - NOCNĄ PORĄ (John), reż.: M.Pasieczny
2008 - ZEMSTA (Papkin), reż.: G.Warchoł
2008 - TRZY SIOSTRY, forma twórczości: asystent reżysera,
reż.: J.Wernio
2007 - CIEMNO (Kowalski), reż.: M.Rębacz
2007 - KRAM Z PIOSENKAMI, reż.: L.Adamik
2007 - IGRASZKI Z DIABŁEM (Scholastyk), reż.: G.Gietzky
2006 - POLITYKA (Kiełbikowski), reż.: S.Szczykno
2006 - OŻENEK (Koczkariow), reż.: G.Gietzky
2005 - POD NIEBEM PARYŻĄ - piosenki francuskie, reż.: D.Furman
2005 - LĘKI PORANNE (Bis), reż.: B.Michalik
2005 - OPOWIEŚCI GARGANTUICZNE, reż.: K.Deszcz
2005 - ODYSEJA 2 (Eurymach, Kliteneos), reż.: A.Sadowski
2004 - IWONA, KSIĘŻNICZKA BURGUNDA (Książę), reż.: K.Deszcz
2004 - SKRZYNECZKA BEZ PUDŁA, reż.: A.Sadowski
2004 - PAMIĘĆ WODY (Frank), reż.: J.Celeda
2003 - BALLADA DLA BANDYTY (Rotmistrz Kubesz, Uhrin),
reż.: R.Moliński
2003 - HERMES PRZYSZEDŁ (Aktor IV;Parys;Ikar;Fryzjer),
reż.: B.Kokotek
2003 - SAMOBÓJCA (Siemion Podsiekalnikow), reż.: R.Moliński
2003 - ANTYGONA (Strażnik III), reż.: B.Tosza
2003 - MORZE CORTEZA (Russ), reż.: J.Steppling
2002 - KAISERMANEWRY, reż.: R.Moliński
2002 - BALLADYNA (Grabiec), reż.: M.Mokrowiecki
2002 - MOST NAD ŁUCYNĄ (Zielony Konstanty; Pindur), reż.: K.Suszka
2002 - KOLACJA DLA GŁUPCA (Archambaud), reż.: J.Monczka
2001 - ROMANSE I BALLADY, reż.: A.Hanuszkiewicz
2001 - SZALEŃSTWA PANNY EWY (Jerzy Zawidzki), reż.: B.Kokotek
2000 - NA SZKLE MALOWANE (Zbójnik Łamaga), reż.: K.Janda
1999 - REWIZOR (Służący w zajeździe), reż.: M.Mokrowiecki
1999 - WESELE (Widmo), reż.: A.Hanuszkiewicz
1998 - PAN TADEUSZ (Syn Jankiela (gościnnie), reż.: A.Hanuszkiewicz
1997 - PANI SZYMBORSKIEJ PORĘCZ, reż.: S.Szlachtycz
1997 - ANTYGONA (Hajmon), reż.: T.Kijański
1997 - TEATRZYK KUBUSIA PUCHATKA (Narrator;Kangurzyca;Królik),
reż.: M.Gołębiowski
1996 - PASTORAŁKA (Pan Bóg,Żyd,Rabin), reż.: J.Kilian
1996 - FIRCYK W ZALOTACH (Prawnik), reż.: H.Rozen
1995 - BESTIA I PIĘKNA (Oprawca), reż.: J.Kilian
1995 - ALEKINO.NAJLEPSZE POLSKIE SZLAGIERY FILMOWE,
reż.: D.Furman
1995 - BALLADYNA (Kirkor , Poseł z Gniezna, Żołnierz II),
reż.: A.Hanuszkiewicz
1995 - MM - JAK MARYLIN MONROE (Zabójca), reż.: T.Kijański
1994 - NIEWIDZIALNA KOCHANKA (Don Luis), reż.: R.Krzyszycha
1994 - HISTORYA O CHWALEBNYM (Przodownik), reż.: P.Basiński
1994 - PCHŁA SZACHRAJKA (Aktor II), reż.: J.Dobrzańska
1994 - KARTOTEKA (Przyjaciel z dzieciństwa), reż.: W.Laskowska
1994 - HORSZTYŃSKI (Szucki), reż.: P.Wodziński
1993 - KRÓLOWA ŚNIEGU (Demon, Pierwiosnek, Sen, Zbój),
reż.: W.Nurkowski
1993 - RASMUS I WŁÓCZĘGA, reż.: H.Machulska
1993 - MĄTWA-PRAGMATYŚCI (Żandarm II), reż.: J.Nowara
1993 - SZEWCY (Dziarski Chłopak),reż.: R.Krzyszycha
1993 - WESELE (Jasiek), reż.: R.Krzyszycha
1992 - WSZYSCY ŚWIĘCI (Melchior), reż.: J.Grządzielski
1992 - DWA + DWA (Tim), reż.: J.Ostaszkliewicz
1992 - ARLEKINADA (Reżyser), reż.: A.Glińska
1991 - JEŚLI JESTEŚ KATOLIKIEM (Cuthbert), reż.: K.Hayes