Robert Wrzosek

>> wróć do listy osób
 
  • Robert Wrzosek
  • Robert Wrzosek
  • Robert Wrzosek
  • Robert Wrzosek
  • Robert Wrzosek
  • Robert Wrzosek
  • Robert Wrzosek
  • Robert Wrzosek
  • Robert Wrzosek
  • Robert Wrzosek
  • Robert Wrzosek
  • Robert Wrzosek
  • Robert Wrzosek
  • Robert Wrzosek
  • Robert Wrzosek
  • Robert Wrzosek
  • Robert Wrzosek
  • Robert Wrzosek
  • Robert Wrzosek
  • Robert Wrzosek
  • Robert Wrzosek
  • Robert Wrzosek
  • Robert Wrzosek
  • Robert Wrzosek
  • Robert Wrzosek
  • Robert Wrzosek
  • Robert Wrzosek
  • Robert Wrzosek
  • Robert Wrzosek
  • Robert Wrzosek

Agent aktorski Mirosława Niemczyk
mirka@skene.pl
+48 600 944 321
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy
Profile zawodowe
> Aktor> Reżyser
Resume Wykształcenie:

2001 - PWST we Wrocławiu

Filmografia:

2013 - odc. w NA WSPÓLNEJ (rola: Właściciel sklepu)
2011 - ŻYCIE NAD ROZLEWISKIEM (Andrzej Parchuć, mąż Elwiry)
2010 - odc. 1-3, 9, 13 w MIŁOŚĆ NAD ROZLEWISKIEM (Andrzej Parchuć, mąż Elwiry)
2009 - odc. 5 w SIOSTRY (młodszy aspirant Paluszko)
2009 - odc. 9 w PRZYSTAŃ (Jeremi)
2009/2010 - odc. 8, 10 w TANCERZE (menadżer)
2009 - odc. 1223, 1269 w PLEBANIA (agent)
2009 - JEDENASTE: NIE UCIEKAJ na podst.opowiadania Anny Kulik (Obsada aktorska - on)
2007 - TAJEMNICA TWIERDZY SZYFRÓW (Nigel Wood)
2007 - odc. 296 w NA DOBRE I NA ZŁE (Damian)
2006/2007 - POGODA NA PIĄTEK (Czarek, narzeczony Halinki)
2006 - odc. 56 w NIANIA (łysy)
2006 - odc. 4 w MROK (komendant)
2006 - odc. 59 w KRYMINALNI (Bolo)
2006/2007 - KOPCIUSZEK (Obsada aktorska)
2005 - STACJA MIRSK (Reżyseria, Obsada aktorska - Tygrys)
2005 - odc. 31 w KRYMINALNI (sutener Michaś)
2005 - odc. 36 w FALA ZBRODNI (Obsada aktorska)
2005 - odc. 12 w BIURO KRYMINALNE (Marek Czerwiński)
2004 - odc. 159 w ŚWIAT WEDŁUG KIEPSKICH (oficer)
2004 - 2009 - PIERWSZA MIŁOŚĆ (3 role: Marecki, mężczyzna, który chciał wymusić od Artura Kulczyckiego okup za miejsce na nielegalnej giełdzie pracy; Giebur, osadzony w Zakładzie Karnym we Wrocławiu, przywódca więziennego gangu; lekarz na oddziale zatruć Szpitala Kolejowego we Wrocławiu)
2004 - odc. 14 w FALA ZBRODNI (Kacper)
2002 - 2009 - SAMO ŻYCIE (Jan Czerwiński, mąż Wioletty, biologiczny ojciec Małgosi Kornackiej)
2002 - odc. 124 w NA DOBRE I NA ZŁE (ratownik)
2001 - odc. 110 w PLEBANIA (akwizytor handlujący dewocjonaliami)
2000 - odc. 50 w ŚWIAT WEDŁUG KIEPSKICH (żandarm)

Spektakle TV :

2008 - WRÓG LUDU (Obsada aktorska)
2003 - TRAGICZNE GRY (Uzdrowiciel)
2002 - WIZYTA STARSZEJ PANI (Gimnastyk)
2001 - HANNA WENDLING (Żołnierz II)
2000 - CZARODZIEJSKIE KRZESIWO (Obsada aktorska)

Spektakle:

2008 - JUTRO (Harry), Reż.: E.Pietrowiak
2008 - RAJ UTRACONY (Adam), Reż.: W.Zawodziński
2003 - KRÓLEWNA ORLICA (Oficer niemiecki 1; Żołnierz), Reż.: K.Meissner
2003 - UŚMIECH GREJPFRUTA, Reż.: J.Klata
2003 - MAŁPY (Samiec), Reż.: A.Sobiszewski
2002 - DZIADY (Kruk; Antoś), Reż.: E.Czerczuk