Patryk Wereszczyński

>> wróć do listy osób
 
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński
  • Patryk Wereszczyński

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1993
Wzrost 169 cm
Waga 60 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów ciemny blond
Kolor oczu zielone
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży S
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Śpiew
Gra na pianinie/fortepianie
Gra na gitarze
Gra na innych instrumentach
Prawo jazdy B
Jazda konna
Akrobatyka
Wspinaczka
Pływanie
Nurkowanie
Lekkoatletyka
Siatkówka
Koszykówka
Jazda na łyzwach
Języki obce angielski brit.
niemiecki
hiszpański
Taniec Towarzyski
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2016/obecnie - Akademia Teatralna im. Aleksandra Zelwerowicza w warszawie, Filia w Białymsotku - kier. aktorski
2014/2017 - Szkoła Filmowa przy Społecznej Akademii Nauk w Warszawie (dyplom aktora dramatu)
2013/2014 - Wyższa Szkoła Sztuk Filmowych i Teatralnych w Warszawie
2012/2013 - Studio Aktorskie Joanna, Beatrycze Łukaszewskie

2019 - Warsztaty aktorskie z Piotrem Ratajczakiem
2018 - Warsztaty dubbingowe z Krzysztofem Grębskim
2018 - Mistrzowski kurs lektorski w Polskim Radiu Białystok z Waldemarem Modestowiczem
2018 - Warsztaty gry aktora w masce z Józefem Frymetem
2017 - Warsztaty teatralne THE MOVING LANGUAGE OF THINGS u reż Janni Younge z RPA
2016 - Warsztaty z białego śpiewu

Filmografia:

2020 - Serial OSIECKA (rola: Oficer milicji) odc. 10, reż. Robert Gliński, Michał Rosa
2020 - Serial OJCIEC MATEUSZ (rola: Rychu) odc. 291 reż. Wojciech Nowak
2020 - Serial ZAWSZE WARTO 2 (rola: Protokolant), odc. 5 reż. Anna Kazejak
2019 - Film DARIUSZ (rola: Student), reż. Jerzy Gruza
2019 - Serial MŁODY PIŁSUDSKI (rola: subiekt) odc. 1 reż Jarosław Marszewski
2019 - Teatr Telewizji TVP - EKSPEDYCJA (rola: Tubylec), reż. Wojciech Adamczyk
2019 - Serial MAŁY ZGON (dubbing) reż. Juliusz Machulski
2019 - Serial NA WSPÓLNEJ (rola: Krzysiek Grzelik) odc. 2875, 2884, 2885 rež. Jarosław Sypniewski, Urszula Urbaniak
2019 - Serial ŚLAD (rola: Sebastian Szacki) odc. 29, reż Marcin Ziębiński
2019 - Serial PIERWSZA MILOŚC (rola: Pracownik strzelnicy) odc. 2804, 2817 reż. Katarzyna Klimkiewicz
2016 - Serial BARWY SZCZĘŚCIA (rola: Kamil, džwiękowiec na planie `Pytania na śniadanie?) odc. 1554, 1555, rež Grzegorz Waller
2015 - Serial DRUGA SZANSA (rola: Tancerz), reż. Michał Gazda
2015 - Film RUBIN MAHARADŽY (rola: Loverboy) reż. S. Shridhar
2015 - Serial KREW Z KRWI 2 (rola: Dostawca) odc. 5, reż. Jan Komasa
2014 - Film MROCZNE ŽELAZO (rola: Grzywacz) reż. Jerzy Bojanowski
2014/2017 - Serial PRZYJACIÓŁKI (rola: Fryzjer) reż. Grzegorz Kuczeriszka
2014 - Serial NA SYGNALE (obsada aktorska) odc. 8 reż. Krzysztof Kasior

Spektakle:
2019 - RAZ, DWA, TRZY... GINIESZ TY, reż. Sylwester Biraga/Teatr Druga Strefa w Warszawie
2019 - HOTEL BOGA (obsada aktorska) reż. Artur Dwulit/Teatr im. Jana Wilkowskiego w Białymstoku
2019 - NOCNE METRO (rola: Konrad) reż. Michał Walczak/Teatr WARSawy w Warszawie
2017 - HISTORIA HERODA (rola: herod) reż. Bernarda Bielenia/Opera i Filharmonia Podlaska w Białymstoku
2017 - W PROGU (obsada aktorska) reż. zbiorowa/Teatr Collegium Nobillium w Warszawie
2015 - PROSTO, PEWNIE, OŻYWCZO (rola: Sławek) reż.: Z. Górniaszek/ Teatr Klasyki Rosyjskiej
2014 - AKT NA TRZECH REŻYSERÓW (rola: reżyser) reż.: W. Grubba / Teatr IMPULS Warszawa

Reklamy:

2016 - reklama WSEiZ
2016 - reklama Huawei
2016 - reklama Always
2015 - reklama ?Pij odpowiedzialnie?
2015 - reklama KFC
2014 - reklama Orange
2014 - reklama Mcdonalds
2013 - reklama Mikołajkowy Blok Reklamowy
2012 - reklama Play
2011 - reklama Biedronka
2011 - reklama Bursztyn Gdańsk

Inne:

2015 - teledysk ?MONSTER? Ozanna Jarczewska
2014 - program `Twoja Twarz Brzmi Znajomo` odc.8
2014 - teledysk `Brain in a vat` Rubber Dots reż. Piotrek Rajkowski
2014 - program `Stylowe Rewolucje Goka` / TVN Style (rola: aktor)
2013 - odc. 30 w programie IDEALNA NIANIA (rola: Wojtek)
2013 - finalista programu ZOSTAŃ GWIAZDĄ FILMOWĄ
2011 - finalista w programie muzycznym HOT OR NOT