Paweł Peterman

>> wróć do listy osób
 
  • Paweł Peterman
  • Paweł Peterman
  • Paweł Peterman
  • Paweł Peterman
  • Paweł Peterman
  • Paweł Peterman
  • Paweł Peterman
  • Paweł Peterman
  • Paweł Peterman
  • Paweł Peterman
  • Paweł Peterman
  • Paweł Peterman
  • Paweł Peterman
  • Paweł Peterman
  • Paweł Peterman
  • Paweł Peterman
  • Paweł Peterman
  • Paweł Peterman
  • Paweł Peterman
  • Paweł Peterman
  • Paweł Peterman
  • Paweł Peterman
  • Paweł Peterman
  • Paweł Peterman
  • Paweł Peterman
  • Paweł Peterman
  • Paweł Peterman
  • Paweł Peterman
  • Paweł Peterman
  • Paweł Peterman
  • Paweł Peterman
  • Paweł Peterman

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1990
Wzrost 193 cm
Waga 75 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu brązowe
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży L
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Pantomima
Śpiew
Prawo jazdy B
Powożenie
Akrobatyka
Szermierka
Pływanie
Nurkowanie
Lekkoatletyka
Siatkówka
Koszykówka
Snowboard
Języki obce angielski brit.
niemiecki
francuski
hiszpański
angielski u.s.a.
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy
Profile zawodowe
> Aktor> Konferansjer
Resume Absolwent PWST w Krakowie. Męski, dojrzały, przystojny. Na co dzień spokojny, raczej małomówny, często zamyślony. Zawodowo Paweł ciągle zaskakuje, wszechstronny, pracowity, niebywale utalentowany językowo,
biegle posługuje się angielskim (w kilku wersjach akcentowych), niemieckim, a francuskiego właśnie się uczy. Pasjami uprawia wszelkie możliwe sporty, uwielbia podróżować. Chce być aktorem bo jedno życie mu nie wystarcza.

Wykształcenie:

2009 - 2014 - Państwowa Wyższa Szkoła Teatralna w Krakowie

Doświadczenie zawodowe:

Filmografia:

2013 - OFERTA WERONIKI (Obsada aktorska), reż.: Wiesław Zieliński
2013 - GUTE ZEITEN SCHELCHTE ZEITEN

Spektakle:

2013 - 2014 UCIEKAMY (Obsada aktorska)
2010 - 2012 - SZCZĘŚLIWE DNI
2010 - 2012 - SEN NOCY LETNIEJ

Reklamy:

2014 - MCDONALDS
2013 - AUTO PROFI
2013 - RAIFFEISEN BANK